Ilk on kayıt ucretını yatırıyorsun, sonra fuarlardali işlerin açıklanmasını bekliyorsun . Açıklanana kadar kaydoldugun şirketten bir önceki seneki işlerin neler olduğunu sana göndersin sende araştırma yaparsın. Çünkü bi önceki seneye göre işler %80 aynı kalıyor. % 20 si değişebiliyor..
senın dedıgıne yakın işler oldu ama şöyle söylediler senın cv nı oraya gonderıyoruz onlarda bu kişi şu işler ıcın uygundur diyormus bende içlerinde seçiyormusum gibi bir şey söylendi. ing durumu,eyaletler falan uygun neyse
senın dedıgıne yakın işler oldu ama şöyle söylediler senın cv nı oraya gonderıyoruz onlarda bu kişi şu işler ıcın uygundur diyormus bende içlerinde seçiyormusum gibi bir şey söylendi. ing durumu,eyaletler falan uygun neyse
Benim şirketim hiç böyle bir şey demedi. Belkide öyledir tam bilgim yok.
işi biz seçiyoruz , eğer İngilizce seviyemiz o işe uygunsa , iş fuarında o işin mülakatına gidiyoruz gibi bişii çıkardım şirketin anlattıklarından
Konu ıntothewild tarafından (29-09-2012 Saat 08:48 PM ) değiştirilmiştir.
Benim şirketim hiç böyle bir şey demedi. Belkide öyledir tam bilgim yok.
işi biz seçiyoruz , eğer İngilizce seviyemiz o işe uygunsa , iş fuarında o işin mülakatına gidiyoruz gibi bişii çıkardım şirketin anlattıklarından
aynen öyle dediğin gibi sponsorumuz aynı diye biliyorum armadagrandee ye gıdıyorsan eger .uygun işi secıp eleyıp gelenler kımse onlarla konusuyoruz dıye ogrendım yanlış anlamadıysam
aynen öyle dediğin gibi sponsorumuz aynı diye biliyorum armadagrandee ye gıdıyorsan eger .uygun işi secıp eleyıp gelenler kımse onlarla konusuyoruz dıye ogrendım yanlış anlamadıysam
Evet armada grandee. Ve bana da senin en son dediğin sekilde söylediler
Bookmarks