advisde unıted towers la aynı dolayısıyla armada grandeylede aynı oluyor ocaka kadar hepsını odersen 100 dolar ındırımlı oluyor sadece hepsınde
advisde unıted towers la aynı dolayısıyla armada grandeylede aynı oluyor ocaka kadar hepsını odersen 100 dolar ındırımlı oluyor sadece hepsınde
Rica ederim. 2013 iş listeleri henüz belli değil. Geçen senelerin işlerini gösterdiler. Ben eğlence parkı, market, restorantta garsonluk( bu zor olur biraz ama)işlerini seçmeyi düşünüyorum. İş seçerken de eyaleti göz önünde bulunduracağım. Orta Amerika değil de, Doğuyu tercih etmeyi düşünüyorum. Haftada en az 40 saat, konaklamalı bir yer olsun yeter.
eğlence parkı mantıklı gözüküyor birde herkesin dilinde jersey de ki Morey Piers var giden arkadaşlarım bahsediyor burası gerçekten wat yapılabilecek bir yer mi?
morey s piers eglenceli calisma ortaminin guzel oldugunu bir park. ancak para da kazanayim diyorsan tercih edilmesi cok da mantikli olmayan bir yer. ortam onemli egleneyim para hic onemli degil yasamimi idare edeyim yeter diyorsan git. Yoksa wissconsindeki mt olympus , noahs ark eglence parklarindan calisma saati olarak da iyi bahsediliyor. ayrica watin son 5 senesinin en gozde islerinden cedar point ve lagoonpark i unutmamak lazim.. bu saydigim parklarla alakali bilgi istiyorsan konular eglence parklari forumunun icinde yer aliyor...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
teşekkür ettimdediğin parkları araştırdım utah bana uymaz da diğerleri olabilir
ya benm istediğim hertürlü geçiniyim ama en güzel şekilde de eğleniyim çalıştığım ortamdan.para biriktirmek çok önemli değil.ozgursum bişey daha sorcam çok soru soruyorum kusura bakma
şimdi benim finaller bitince 15-16 haziran gibi gtmeyi düşünüorum işverenimle 15 haziran 1 eylül felan gibi bir anlaşma yapabilir miyim erken bir ayrılma tarihidr işten.daha sonra full time gezmeyi düşünüyorum da
)
1 eylul normal bir ayrilma tarihidir eglence parklari icin zaten sezon kapanmis olur o donemde. yani eylul basinda labor day ile sezon kapanir eglence parklari icin daha sonra kolaylikla ayrilirsin isten... hicbir sorun cikmaz..
teşekkür ettim bu içimi rahatlattı gerçektenbide bişey sorcam nerde bu 2013 watcılar nerde=)
sakin daha ortaya cikmazlargenelde su siralar kaydolmazlar foruma ya da kaydolsalar bile sadece seyrederler simdili.. izleyici kitlesi cok olur forumun. kasim aralik gibi yogunluk artmaya baslar..ayrica mart nisan gibi ilk mesajini atip uzun suredir takip ediyordum forumu diyen bircok kisiye sahit olacaksin...
2013 wat a gidecek arkadaşlar tanışalım konuşalım birbirimize destek olalım :=)
@ozgursum burdayım kardesmben 2 senedir takip ediyorum. bu konuyu açanda benim ama o üyeliğimin şifrsini kaybettim
bi gidemedim abd ye yılan hikayesine döndü resmen. 4.sınıf oldum okul bitecek ve ben hala gidicem
)) ama bu yaz kesin gidiyorum. gidenlerle muhakkak irtibata geçelim. bi de ben 2013 wat ı için nerden bulucam bu self formunu ( job offer ). ilk seneden self gidicem hadi hayırlısı :===)))
shapeshifter dostum sen hangi eyalete veya eyaletlere gitmeyi düşünüyorsun ?
evet gitcek arkadaşlar yavaş yavaş gözükmeye başladıarkadaşlar ben maryland ya da new jerseye gtmeyi düşünüyorum.new jersey deki eğlence parkları hoşuma gitti maryland içinde birkaç video izledim hoşuma gitti ama oraya gidersem ne tür bir iş bulabilirim hiçbir fikrim yok.sizin gitmek istediğiniz eyaletler neresi ya da çalışmak istediğiniz sektörler?
merhaba arkadaslar
bu sene westline ile self katılmayı düşünüyorum.nasıl bi şirket?bu şirketle gidenler görüşlerinizi yazabalirmisiniz
we bir şirkete kayıt oldum umarım gidene kadar sorun cıkmaz)
Bende kaydoldum, izmirde 2 şirket arasında kaldım , bana daha samimi gelen şirkete kaydoldum. En çok atlantic city e gitmeyi düşünüyoruz arkadaşımla ama saatlik ücreti az diye tereddüt ediyoruz ama büyük ihtimal atlantic City'i secicez gibi duruyor. 2013 herkes için iyi geçer umarım![]()
bu kayıt olduktan sonraki surec tam nasıloluyor forumda varda ben mı dıkkat edemedım yoksa yok mu ? bi ufaktan bılem varsa ...
arkadaşlar marmara üniversitesinden okuyorum.bana yardım edebilecek olan varmı acaba?? wat bilgi sahibiyim aşağı yukarı ama amerikada hangi iş ve eyalette çalışacağımı blmiyorum siz hangi işi ve nereye tavsiye edersiniz.bu arada ing çalışmaya basladım gidene kadar yaparım diye düşünüoyrum..kesin gidicem inş bakalım
Ilk on kayıt ucretını yatırıyorsun, sonra fuarlardali işlerin açıklanmasını bekliyorsun . Açıklanana kadar kaydoldugun şirketten bir önceki seneki işlerin neler olduğunu sana göndersin sende araştırma yaparsın. Çünkü bi önceki seneye göre işler %80 aynı kalıyor. % 20 si değişebiliyor..
Konu ıntothewild tarafından (29-09-2012 Saat 08:48 PM ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar lifeguard işinde çalışan oldumu şirketlr bana hep onu önerdi zorlukları nedir ? giden arkadaşlar yazarsa sevinirim
riverhead newyork splish splash giden arkadaşlar bilgi verirmi ?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks