Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: araba kiralama mi yoksa ucak mi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

senin için maillerimi kontrol ettim; biz 1 ay öncesinden almışık(18 eylül için 13 ağustosta) miamiden nyc= $70 (expedia dan aldım)

ya aslına bakarsan şöyle birşey var; dediğin gibi orlando seçeneği daha pahalı neden?
    -orlandoya gideceksen universal studios'a giricen($100 civarı)
    çünkü şimdi hertz'in sitesinden baktım, orlando'dan alıp miamide bıraksan da aynı miamiden alıp miamide bıraksan da

iki seçenek arasında oynayacak olan rakam universal studios'un rakamı kadar olur;
    orlandoda hostel kişi başı 10 dolar ucuzdur. hostel parası+10 dolar daha verdin mi benzininin karşılar.
    Konu orcns tarafından (14-08-2012 Saat 04:45 AM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı orcns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin için maillerimi kontrol ettim; biz 1 ay öncesinden almışık(18 eylül için 13 ağustosta) miamiden nyc= $70 (expedia dan aldım)

ya aslına bakarsan şöyle birşey var; dediğin gibi orlando seçeneği daha pahalı neden?
    -orlandoya gideceksen universal studios'a giricen($100 civarı)
    çünkü şimdi hertz'in sitesinden baktım, orlando'dan alıp miamide bıraksan da aynı miamiden alıp miamide bıraksan da

iki seçenek arasında oynayacak olan rakam universal studios'un rakamı kadar olur;
    orlandoda hostel kişi başı 10 dolar ucuzdur. hostel parası+10 dolar daha verdin mi benzininin karşılar.
    Ucak bileti sitesi sormamdaki amac suan calistigimdan dolayi detayli arastirma yapamiyorum. Bilinen siteleri buldum fakat acaba boyle gunluk indirim yapan siteler falan var mi amaciylansordum.

Simdi birde haftaya day offumuz ocean city marylande gidicez onun arastirmasi da var. Onceligimi belirlemek istiyorum.

Daha once boyle planlar yapmadigim icin yani acemi oldugum icn fikir almak istoyorum. Simdi onumde baska gezi plani oldugu icin eyluldekine detayli bi arstirmaya giremiyorum. Ben tarihini kesinlestirsem ve kaba taslak ne yapacagima karar versem. Sonrasinda cok zaman gecmemesi icin hemen ucak biletlerini alsam ve diger hostel, araba kiralama isi gibi konulari 1 hafta sonra yapsm nasil olur?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)