Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: araba kiralama mi yoksa ucak mi?

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

sana şöyle bir tavsiye verebilirim. nyc den tura katılacakmışsınız, bu süper zaten. bunun dışında miami-nyc arasında görülmesi gereken neresi var dersen belki jacksonville o da uzay müzesi filan var işte, bir de belki orlando.(aslında gidilecek hoş sahil kentleri var fakat hani 1 gün gezelim-görelimlik değil bence. mesela tampa diye bir kent var gideceksin 1 hafta tatil yapacaksın ama 1 günlük hiçbirşeye benzemez bence. orlarda yapacağın şey gün içinde denize girelim sonra gece de klübe gidelim olur 1gün içinde, zaten yol yorgunu olacaksınız o da ne kadar verimli olur. tamam amerikaya geldik, bir daha ne zaman gelicez heryeri dolaşalım mantığı var ama bu iki yer arası arabayla gidilirse; attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez.(bence)) yapacağın şey 2 tane;

1)nyc-miami'ye uçacaksın.(biz $75e almıştık, gidiş dönüş $100e filan bulursunuz bence), orda 2 gün araba kiralayın, miamide gezilecek yerlere gidin ve sonra key west e gidin! key west'e giderken güneşin batışını yakalayın çünkü öyle biryer ki 100km kadar okyanusun ortasında köprüde gidiyorsun(mapten bakarsın). sonra arabayı bırakıp 3-4 gün miami de deniz, eğlence takılırsınız.

2)nyc-orlando uçağına bilet alırsınız. orda araba kiralarsınız. universal studios'a girersiniz, gece bir klübe girersiniz, sabaha karşı orlardodan miamiye yola koyulursunuz(otele para vermektense arabaya verirsiniz fazladan yer görmüş olursunuz). araba altınızdayken miamiyi gezersiniz, sonra yine keywest e gidin!(key west iki seçeneğe de koydum, miami de 1 gece dışarı çıkmaktansa orada 1 geceyi, yolun mükemmelliğini görmenizi isterim, bu arada 1 geceden fazlası da sıkar bence) sonra miami de arabayı verirsiniz. 3-4 gün ise plaj, gece, mece derken geçirirsiniz günleri. sonra miami den nyc ye uçakla dönersiniz.
    Konu orcns tarafından (13-08-2012 Saat 11:38 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)