Turk illaki yakalanir dostum illakiplaka konusunda bir fikrim yok ama. S hediyelik plaka muhabbetine acayip koptum akliniza bin yasayin
![]()
Bu arada arabanin marka model nedir fiyat nedir bir foto koyar misiniz arabanin?
Turk illaki yakalanir dostum illakiplaka konusunda bir fikrim yok ama. S hediyelik plaka muhabbetine acayip koptum akliniza bin yasayin
![]()
Bu arada arabanin marka model nedir fiyat nedir bir foto koyar misiniz arabanin?
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine
hocam valla modeli 92 ama arabaya baksan 98 2000 falan dersın.daha 180bın mılde.ve motor sesı falan cok guzel.klıma otomatık vıtes elektrklı koltuklar aynalar ya neler var neler arabada.cruıse control bıle varzaten karısı kullanmıs ondan temız bence.sıgara bıle ıcılmemıs ıcınde.adamda tok bi görunus vardı adamın paraya ıhtıyacı yok yanı.bu arada markası buıck.92 model.fotosu varda koymayla ugrasmıyım sımdı yatıcam be hacı yarın ıs var.plaka konusuna gelınce valla bı sure boyle ıdare etcez.bız south carılnadayız.hedıyelık esya dukkanında south carolına bulamadık ama 100 km ılerdekı noth carolına bulduk
onu taktık gezıyoruz.ama plaka almayı dusunuyoruz.bıde bıse daha dıcem.bu temp tag 30 gunlukmus falan yazıyo bazı yerlerde.aldıgımız adam 90 gunluk dedı.12 yada 15 dolarmıs.en kotu 30 gunluk olsa ve bız 30 gun doldugunda arkadasımla bırbırımıze satıp temp tagı yenıleyebılırız dımı.abı turkuz ya :d cevaplaarsanız gercekten sevınırız.basımızı belaya gırmeden duzeltelım sunu cunku...
yazmayı unutmusum fıyatı 800 dolar.2 arkadas 400 400 verdık
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks