valize baklava ve baharat atıcam sorun olurmu byler?
valize baklava ve baharat atıcam sorun olurmu byler?
ben 3 kilo baklava götürdüm daha 1 hafta önce, uçakta formu doldururken yemek yok dersen hiçbir sorun olmuyor
sana sorduklarında benım akıllı kuzenım gıbı yemek var demezsensıkıntı olmaz. çok dürüsttür kendileri
onun dışında da senden şüpelenip açarlarsa valizini (ki hiç sanmıyorum) şans biraz ama bişey olmaz.
eyv bu rahatlattı işte![]()
koy abi koy baklava koy börek koy.. kafan rahat olsun deme yiyecek içecek birşey var diye yeter.![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
taner ben dün akşam demiştim. al yanına ama söyleme diye hiç beni dinlemiyorsun hiç))
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
baklavayı alıpda vermezlerse dava çıkar![]()
Dua et de bavuluna bakmasınlar durup duruken yok dedikten sonra sonra bi ton uğraş![]()
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine
Dostum ceza muhabbetinin olduğunu duymuştum kesin bir bilgim yok ama ağlayıp zırlarsan mecaz anlamda biraz ayak yaparsan anlamadım o belgeyi falan ne dediklerini dersen Yani ben konuşamıyor ingilizceli ayaklara gir salarlar uğraşmazlar![]()
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks