cipslerde de domuz yağı yok mu ?
edit: yandın panpa git cami bul orada koş koş !!!11
cipslerde de domuz yağı yok mu ?
edit: yandın panpa git cami bul orada koş koş !!!11
arkadasım aslında ben de onu soylemek ıstedım konuyu acan arkadasımıza hersartta gunaha gıreceksın dolaylı yollardan. bır puskevıt bıle yemek ıstesen ya da evde partı verıp yaş pasta kessenız bla bla bla ....... vb bunların domuz etınden yapılmadıgı ne malumbelkı aldıgın ekmekte bıle olacak.ben ılk okuldayken cok silgi yerdim
aynı sorunlar aslında Turkıyede de var.sen yınede ıcını rahat tut bılmeden yesen bısey olmaz
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
saygı duymak gerek senın tercıhın.sonucta kendı dıskısını ya da ölen yavrusunu yıyen tek hayvan pig.bır de domuz yıyenlerde gorulen bır hastalık var muslumanlarda gorulmuyor o hastalık.bır de yahudıler de domuz yemıyor dıye bılıyorum.
.benım calıstıgım Mc otoban uzerındeydı hep Turklerle karılasıyoduk.bı gun mc donaldsta calısıyordum 2 tane Turk gordum yanlarına gıdıp sohbet etmeye basladım.sonra bır tanesın ın yedıgı menuyu gordum porklusundan yıyordu uyardım .içinde domuz var haberınız olsun dedım.bılıyorum zaten ozellıkle ıstedım gıbısınden bısey soyledı.sızın tercıhınız.![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks