Work and Travel
Toplam 56 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: yiyecek bir şey yok ac kaldım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı hellguard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o yüzden mcchicken al hem ucuz hem de baconlardan farklı yerde kızartılıyor
    arkadasin dedigi dogru chicken ayri yerde pisiyor mcdonalda calismis biri olarak bizzat pisirdim. Ama isterken no bacon please dersin cunku bacon sonradan atiliyor icine .her sartta dolayli olarak gunaha gireceksin: ) butun isyerlerinde ayni grillde ve yagda pisiriliyor domuz ve inek eti. Ayni evde kaldgn arkdslrn ayni tencerede domuz kizartacak onu yikasan ne fayda .son olarak umarim derdini anlata bilecgin kadar ingzcen vardir
    Konu sucre tarafından (09-06-2012 Saat 05:23 AM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasin dedigi dogru chicken ayri yerde pisiyor mcdonalda calismis biri olarak bizzat pisirdim. Ama isterken no bacon please dersin cunku bacon sonradan atiliyor icine .her sartta dolayli olarak gunaha gireceksin: ) butun isyerlerinde ayni grillde ve yagda pisiriliyor domuz ve inek eti. Ayni evde kaldgn arkdslrn ayni tencerede domuz kizartacak onu yikasan ne fayda .son olarak umarim derdini anlata bilecgin kadar ingzcen vardir
    Burda mc de sanırım tavuk yok=) gittim tavuk istedim yok dediler. Bende domuz yemedıgımı soyledım. ne dediğini de anlamadım acıkcası. Bana bir şey göstedi bende aldım ondan. yumurtalı birşeydi.Artık yemiş bulundum onu. Ev arkadasım yok ztn bir tane mikrodalga var. Benzinlikdeki marketler var burda sadece. Baska market goremedım. Orda da ekmek 4 dolar. her yerde pahalı mı boyle. Domates fln sebze aradım bulamadım hiç bir yerde.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı osman38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burda mc de sanırım tavuk yok=) gittim tavuk istedim yok dediler. Bende domuz yemedıgımı soyledım. ne dediğini de anlamadım acıkcası. Bana bir şey göstedi bende aldım ondan. yumurtalı birşeydi.Artık yemiş bulundum onu. Ev arkadasım yok ztn bir tane mikrodalga var. Benzinlikdeki marketler var burda sadece. Baska market goremedım. Orda da ekmek 4 dolar. her yerde pahalı mı boyle. Domates fln sebze aradım bulamadım hiç bir yerde.
    arkadasim cin kore veya japon restaurantlari olur isminden anlarsin onlara git pilav tavuk yiyebilirsin onlarda domuz eti zaten satilmaz.. ya da subway , chick fil a , kentucky fc , wendys gibi yerleri arastir mutlaka vardir.. cevrende.. burger king e git aslinda amerikada tavuk cok yaygin yenen birsey bunlari yiyebilirsin.. eger helal et kavramini cok onemsiyorsan tavuk da olsa helal mi diye arastiriyorsan sana tavsiyem deniz urunleri yemen.. subway de ton balikli sandivic yiyebilirsin .. ingilizcesi tuna , ton baligin.. ya da diger fast food cularda chick fil a disinda balik burgerler olur.. onlara da goz atmani tavsiye ederim... bence biraz arastir. amerikada her skinti yasanir ama ac kalinmaz..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)