Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Güney amerikada 15 gün travel yapma

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Eger amerikadan cikis yaparsan ve gidecegin ulkelerde kapida vize uygulamasi var genelde pasaportuna oranin vizesi basilirsa amerikaya tekrar giris yapamama durumun var geri donus yolunda, gecen sene sirf bu nedenle arkadasim turkiyeden guney amerikanin bir kac ulkesine vize aldi kapida vize veren ulkelerdede vizeyi pasaporta basmamalari icin uyardi evrak seklinde vize alarak dolasti guney amerikayi bu sne benimde aklimda gune amerika var paslasalim .Bu konu ile detali arastirma yapacam bu hafta ben.
    “Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı HeredaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eger amerikadan cikis yaparsan ve gidecegin ulkelerde kapida vize uygulamasi var genelde pasaportuna oranin vizesi basilirsa amerikaya tekrar giris yapamama durumun var geri donus yolunda, gecen sene sirf bu nedenle arkadasim turkiyeden guney amerikanin bir kac ulkesine vize aldi kapida vize veren ulkelerdede vizeyi pasaporta basmamalari icin uyardi evrak seklinde vize alarak dolasti guney amerikayi bu sne benimde aklimda gune amerika var paslasalim .Bu konu ile detali arastirma yapacam bu hafta ben.
    Tamam dediğin şekilde olursa vize proseduru olur tabi neden olmasın.Seninde tecrubenden faydalanmak istiyorum..interrail tecrubende var sonuçta.Bu konuda dediğin gibi paslaşalım muhtamelen ben tek gideceğim yanımda buna cesaret edecek birilerini bulacağımı sanmıyorum..Gelmek isteyen olursada birleşebiliriz..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)