Work and Travel
Toplam 44 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Here is my travel plan ;)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Peki bu travel programına bir yorum yapabilir misiniz? Newport'ta çalışıcam, travela Newport'tan batıya uçakla giderek başlıcam, batıda işaretlediğim noktaları araba kiralayarak gezmeyi düşünüyorum. Arabayı kiraladığım noktaya bırakıp New York'a uçup orda da 2-3 gün gezicem. Batıda 10 gün civarı, toplamda 12-13 gün bu travela 1000$ civarı yeter mi sizce?

kalkış:newport, varış new york Google Haritalar

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı __Bilal__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki bu travel programına bir yorum yapabilir misiniz? Newport'ta çalışıcam, travela Newport'tan batıya uçakla giderek başlıcam, batıda işaretlediğim noktaları araba kiralayarak gezmeyi düşünüyorum. Arabayı kiraladığım noktaya bırakıp New York'a uçup orda da 2-3 gün gezicem. Batıda 10 gün civarı, toplamda 12-13 gün bu travela 1000$ civarı yeter mi sizce?

kalkış:newport, varış new york Google Haritalar

bati icin paylastigim link faydali olucaktir o fiyati dahada asagiya cekmek mumkun olabilir. tercihlerine bagli tabi. belirtmek istedigim sey su batiyi arabayla gezecegini soylemisssin arabayi aldigin noktaya birakmazsan ve yasin 25 yasin altindaysa kiralama fiyatin artar. net bir rakam verememekteyim onun icin

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı oguzerdem1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bati icin paylastigim link faydali olucaktir o fiyati dahada asagiya cekmek mumkun olabilir. tercihlerine bagli tabi. belirtmek istedigim sey su batiyi arabayla gezecegini soylemisssin arabayi aldigin noktaya birakmazsan ve yasin 25 yasin altindaysa kiralama fiyatin artar. net bir rakam verememekteyim onun icin
    san fransisco'dan kiralayıp oraya bırakırım diye düşünüyorum, 8-9 gün batıda bi çember çizerek gezsem diorum. Boston'dan San fransiscoya ve San fransiscodan new york a uçak biletleri toplamı 300$ a olsa, batıda 10 gün söylediğim plan ve new york da 2 günü 700$ a çıkarabilir miyim acaba

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı __Bilal__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    san fransisco'dan kiralayıp oraya bırakırım diye düşünüyorum, 8-9 gün batıda bi çember çizerek gezsem diorum. Boston'dan San fransiscoya ve San fransiscodan new york a uçak biletleri toplamı 300$ a olsa, batıda 10 gün söylediğim plan ve new york da 2 günü 700$ a çıkarabilir miyim acaba
    araba kirasini saymaz isen 700$ a cikarsin bence benzin parasi var tabi kiraladigin arabaya gore degisiklik gostericektir ama 400$ tutar en az gibime geliyo. bu denlli buyuk bir gezide yalniz olmayacagini dusunerekten (ve yalniz olmamani siddetle oneriyorum bu arada) benzin masrafin azalir. bu arada bunlara yeme ihtimalin olan cezalari da dusun. fazla olmaz ama illa ki olur. batida yapacagin seylere gore degisir bu harcamalar tabi tam bir yorumunu yapamiyorum detaylarini ve yapmak istedigin seyleri anlatman lazim PM at isin icinde muze, turistik yerleri gezme gibi seyler olucak. muzeler parali gece kluplerinin bazilari parali. bunlardan bazilari ufak miktarlar (10-50$) arasi. cok degisken var senin bu gezide bilemedim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)