Alıntı orcns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şöyle değişik birşey yapmaya çalıştım bak bi istersen.
biz 3 kişiydik. 2+1 turlarından yararlandık. fiyatları da çok iyiydi. siz kaç kişisiniz bilmiyorum fakat böyle turlardan faydalandıkça çok iyi fiyata getirebilirsiniz.hesaplamaları 3 kişi üzerinden yapıyorum, otel paraları, araba kirasını 3 e böldüm.
$125 chicagodan LA'e uçarsınız
$250($400lük güzel turlar var 2 alana bi bedava oluyor) 6gece 7 gün gezersiniz haritada batıdaki gösterdiğin yerleri gezersiniz.
$130 LA to Orlando.
$10 1 gece kalırsın. orlandoyu gezersiniz.
$120 universala girersiniz
$60 ordan 2 günlük araba kiralarsınız. orlandoda direk keywest e geçip, gece keywestte takılıp sabaha karşı miamiye dönersiniz. o gün biraz uyuyup araba varken miamiyi gezersiniz.
$80 miamide 4 gece kalırsınız.
$75 Miami to NYC
$90 3 gecelik niagara-washington-philadelphia-..falanfilan turları var onlardan yaparsınız.
$70-100 arası 2 gecelik boston turu da ayarlarsınınız
$160 nyc de 4 gece kalırsınız.

toplam $1200 tutuyor. bunun yanında yiyicek-içicek, ıvır zıvır paraları. yapabilirsen süper olur bence. şimdiden bol şans.
öncelikle zahmet edip plan yaptığın için teşekkür ederim.1 Haftadır foruma bakamıyorum.Final döneminde olduğum için.Ya ben en baştada dedim zaten bu geziyi kafamda +1500 $olarak bakmıştım.Biz büyük ihtimalle 2 kişi olucaz.Ama arada geziye katılan mutlaka olur.Yani adam chicagodan LA ye gitmek istiyodur orayı gezicektir.Ha dersin gel beraber gezelim fln.Belki o şekilde fiyatı biraz daha aşa çekebilirim.Yiyecek içeçek mevzusuna daha girmedim .Bakalım 14 günüm kaldı.Gün sayıyorum.