Alıntı exceptiodoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
geçen sene tek gitmiş bir bayan olarak tek sözüm : tek gidin! amerikaya indiğinizde nereye ve nasıl gideceğinizi en ince detaylarına kadar öğrenin. ben geçen yaz bu şekilde çok eğlendim. Oraya gittiğinizde türklerin hep grupça dolaştığını göreceksiniz, benim tavsiyem: uzak durun! ingilizcenizi ilerletin, amerikalıların evlerine kendinizi bi şekilde davet ettirin neblym, gerisi tamamen size kalmış
arkadaşlar ben geçen yaz ilk gittiğimde 2 ay boyunca 5 çinli kızla kaldım daha sonra da 3 amerikalıyla birlikte kendi evimize çıktık ! hayatımda geçirdiğim en güzel yazdı ve eminim bir arkadaşla gitsem sürekli bağlı kalmak zorunda olacaktım. 4 ay boyunca ailem dışında çok az türkçe konuştum ve sonuç olarak geldiğimde ingilizceye o kadar alışmışım ki benimle konuşanlara ingilizce cevaplar veriyordum türkiyede türkçeyi doğru düzgün konuşamıyordum, o derece..

bende tek gidiyorum. biraz tavsiyeler verebilir misin güvenlik konularında endişelerim var benim de sadece onun dışında yaşayacagm her anın keyfini çıkarmak istiyorum, yalnız biraz duygusal davranabiliyorum olaylar karşısında orda karşılaşabilicegim zorluklara karşı nasıl dirençli olmamı tavsiye edersin ?