Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 46 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 46 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ds belgesi

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Arkadaşlar ds belgeleriniz ne durumda benimki hala gelmedi.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

aynen ses seda yok arayıp sormaya bie korkuyorum beni tersliyorlar, 'gelince biz seni arıcaz iremcim aramana gerek yok' diye çıldıracağım gerçekten

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

benimde gelmedi 1 ayı geçti bekliyorum

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Wink komikk

Alıntı eynaaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen ses seda yok arayıp sormaya bie korkuyorum beni tersliyorlar, 'gelince biz seni arıcaz iremcim aramana gerek yok' diye çıldıracağım gerçekten
    hahah benimkilerde aynı artık arayınca telefona başka biri bakıp şuanda burada değil not bırakın diyolar yada defalarca arıyorum açmıyolar sonra başka numaradan arıyorum mesela telefonu açıyolar benim sesimi duyuncada(hasstir kemalmiş yaa diyolar .. hissediyorum.. hepsi aynı yaa irem takma kafana

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Benimde gelmedi arkadaşlar. O yüzden 2 gün sonra olan İstanbuldaki vize randevumumda ertelendi. Tam cinnetlik. Hayır madem getiremiceksin neden alıyosun o tarihe randevu

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ya bu ds 2019 belgesi üzerindeki son çalışma tarihimiz job offerdaki son çalışma tarihiyle 1-1 mi oluyor ? bilen varmı acaba job offerda 10 eylül yazıyor ama biz 1 ekime kadar çalışıcaz okullar o tarihte açılıyor diye o tarih yazılmış sanırım fakat bizim okul 17 sinde açılacak yani ds üzerindeki son çalışma tarihi job offerdakinin aksine 1 hafta ilerisi şeklinde çıkartıtrılabilinirmi bilen varmı ?
    FORZA ES-ES

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı skyline26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bu ds 2019 belgesi üzerindeki son çalışma tarihimiz job offerdaki son çalışma tarihiyle 1-1 mi oluyor ? bilen varmı acaba job offerda 10 eylül yazıyor ama biz 1 ekime kadar çalışıcaz okullar o tarihte açılıyor diye o tarih yazılmış sanırım fakat bizim okul 17 sinde açılacak yani ds üzerindeki son çalışma tarihi job offerdakinin aksine 1 hafta ilerisi şeklinde çıkartıtrılabilinirmi bilen varmı ?
    ds in üzerindeki tarih amerikadaki çalışma süreni belirler ve jop offer ın üzerindeki tarih girdiğin işteki çalışma süreni belirtir yani jop offerda 10 eylül yazıyorsa iş veren 10 eylülde seni işten çıkarabilir bir şey yapamazsın ama işveren ile ara iyi ise işverenin sponsorla anlaşması yok ise çalışabilirsin ve ds formunun bitiş tarihinden sonra çalışman yasaktır işveren kaçak çalıştırabilir .Ds formunun tarihi genellikle 1-1 olur yada ileriki tarih olur.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı earthborn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ds in üzerindeki tarih amerikadaki çalışma süreni belirler ve jop offer ın üzerindeki tarih girdiğin işteki çalışma süreni belirtir yani jop offerda 10 eylül yazıyorsa iş veren 10 eylülde seni işten çıkarabilir bir şey yapamazsın ama işveren ile ara iyi ise işverenin sponsorla anlaşması yok ise çalışabilirsin ve ds formunun bitiş tarihinden sonra çalışman yasaktır işveren kaçak çalıştırabilir .Ds formunun tarihi genellikle 1-1 olur yada ileriki tarih olur.
    anlattığın şeyleri biliyorum ama genede saol bu arada job offer üzerinde 10/09 yazıyodu ben trdeki gibi gün ay sanıyordum fakat megersem ay günmüş yani ekimin 9 una kadar çalışma zamanım var job offera göre ama ds belgesinde en geç 1 ekim olucak nese hayırlısı artık

Bu arada vize tarihleri olarak tek haziran ayı kalmış :S çok kötü oldu bu durum
    FORZA ES-ES

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

nerde haziran ayı kalmış ankarada mı istanbulda mı emin misiniz bu bilgiden kim söyledi size

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı yavru_penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerde haziran ayı kalmış ankarada mı istanbulda mı emin misiniz bu bilgiden kim söyledi size
    istanbulda sadece 1 6 8 13 haziran tarihleri kalmış vize randevu günü olarak
    FORZA ES-ES

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

2 ay oldu hala ds formundan haber yok. 22 mayısda vize randevum var, ertelenecek gibi görünüyor :/

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

haziran ayında sadece o tarihlerin kaldığı bilgisini kim verdi size bilmiyorum ama danışmanım pazartesi günü 18 mayıs cuma günü için vize randevusu aldı bana

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı skyline26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlattığın şeyleri biliyorum ama genede saol bu arada job offer üzerinde 10/09 yazıyodu ben trdeki gibi gün ay sanıyordum fakat megersem ay günmüş yani ekimin 9 una kadar çalışma zamanım var job offera göre ama ds belgesinde en geç 1 ekim olucak nese hayırlısı artık

Bu arada vize tarihleri olarak tek haziran ayı kalmış :S çok kötü oldu bu durum
    Zaten ds belgesinin geçerli olduğu son tarih 1 Ekim.Konsolosluğun kendi sitesinde verilen bilgi bu yönde.STW tarihi 15 Mayıs-1 Ekim arası yapılabiliyor.

haziran ayında sadece o tarihlerin kaldığı bilgisini kim verdi size bilmiyorum ama danışmanım pazartesi günü 18 mayıs cuma günü için vize randevusu aldı bana
    Konsolosluğun Facebook sitesindeki verdiği bilgi bu.Daha öncede baktım şimdide baktım konsolosluğun kendi sitesinde böyle bilgi yok.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

yani haziran ayına kalmadan vize verilebiliyor o zaman

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

tüm bunların ds lerin gecikmes,nin tek acıklaması var o da linkte uzun uzun yazıyor maalesef wat tehlike içinde bu yıl başladılar yolmaya...
    Log In | Facebook
    riski almayanın çocuğu olmaz!!!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Benim 18 mayısdı vize görüşmem ds belgem gelmediği için, pazartesi günü onu 1 hazirana aldık. Belki benim yerime geçmişsindir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)