Arkadaşlar ds belgeleriniz ne durumda benimki hala gelmedi.
Arkadaşlar ds belgeleriniz ne durumda benimki hala gelmedi.
aynen ses seda yok arayıp sormaya bie korkuyorum beni tersliyorlar, 'gelince biz seni arıcaz iremcim aramana gerek yok' diye çıldıracağım gerçekten
benimde gelmedi 1 ayı geçti bekliyorum
hahahbenimkilerde aynı artık arayınca telefona başka biri bakıp şuanda burada değil not bırakın diyolar
yada defalarca arıyorum açmıyolar sonra başka numaradan arıyorum mesela telefonu açıyolar benim sesimi duyuncada(hasstir kemalmiş yaa diyolar .. hissediyorum.. hepsi aynı yaa irem takma kafana
Benimde gelmedi arkadaşlar. O yüzden 2 gün sonra olan İstanbuldaki vize randevumumda ertelendi. Tam cinnetlik. Hayır madem getiremiceksin neden alıyosun o tarihe randevu
Ya bu ds 2019 belgesi üzerindeki son çalışma tarihimiz job offerdaki son çalışma tarihiyle 1-1 mi oluyor ? bilen varmı acaba job offerda 10 eylül yazıyor ama biz 1 ekime kadar çalışıcaz okullar o tarihte açılıyor diye o tarih yazılmış sanırım fakat bizim okul 17 sinde açılacak yani ds üzerindeki son çalışma tarihi job offerdakinin aksine 1 hafta ilerisi şeklinde çıkartıtrılabilinirmi bilen varmı ?
FORZA ES-ES
ds in üzerindeki tarih amerikadaki çalışma süreni belirler ve jop offer ın üzerindeki tarih girdiğin işteki çalışma süreni belirtir yani jop offerda 10 eylül yazıyorsa iş veren 10 eylülde seni işten çıkarabilir bir şey yapamazsın ama işveren ile ara iyi ise işverenin sponsorla anlaşması yok ise çalışabilirsin ve ds formunun bitiş tarihinden sonra çalışman yasaktır işveren kaçak çalıştırabilir .Ds formunun tarihi genellikle 1-1 olur yada ileriki tarih olur.
anlattığın şeyleri biliyorumama genede saol bu arada job offer üzerinde 10/09 yazıyodu ben trdeki gibi gün ay sanıyordum fakat megersem ay günmüş yani ekimin 9 una kadar çalışma zamanım var job offera göre ama ds belgesinde en geç 1 ekim olucak nese hayırlısı artık
Bu arada vize tarihleri olarak tek haziran ayı kalmış :S çok kötü oldu bu durum
FORZA ES-ES
nerde haziran ayı kalmış ankarada mı istanbulda mı emin misiniz bu bilgiden kim söyledi size
2 ay oldu hala ds formundan haber yok. 22 mayısda vize randevum var, ertelenecek gibi görünüyor :/
haziran ayında sadece o tarihlerin kaldığı bilgisini kim verdi size bilmiyorum ama danışmanım pazartesi günü 18 mayıs cuma günü için vize randevusu aldı bana
Zaten ds belgesinin geçerli olduğu son tarih 1 Ekim.Konsolosluğun kendi sitesinde verilen bilgi bu yönde.STW tarihi 15 Mayıs-1 Ekim arası yapılabiliyor.
Konsolosluğun Facebook sitesindeki verdiği bilgi bu.Daha öncede baktım şimdide baktım konsolosluğun kendi sitesinde böyle bilgi yok.
yani haziran ayına kalmadan vize verilebiliyor o zaman
tüm bunların ds lerin gecikmes,nin tek acıklaması var o da linkte uzun uzun yazıyor maalesef wat tehlike içinde bu yıl başladılar yolmaya...
Log In | Facebook
riski almayanın çocuğu olmaz!!!!
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks