Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İkinci işi bulma sorunsalı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

sorma iibf yaktı beni zaten böyle can sıkıcı derslerlemarjinal fayda diyincede aklıma haftaya gireceğim makro iktisat sınavı geldi
    yine konuyu dağıttım kusura bakmayın ama bu vergiler sadece kazanç ve eyalete göremi değişiyor yoksa işin niteliği bizim sosyal durumumuz mesela öğrenci olmamız gibi durumlarda işin içine giriyormu?yada mesela 2.iş ne kadar etki ediyor?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

Alıntı taltrap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorma iibf yaktı beni zaten böyle can sıkıcı derslerlemarjinal fayda diyincede aklıma haftaya gireceğim makro iktisat sınavı geldi
    yine konuyu dağıttım kusura bakmayın ama bu vergiler sadece kazanç ve eyalete göremi değişiyor yoksa işin niteliği bizim sosyal durumumuz mesela öğrenci olmamız gibi durumlarda işin içine giriyormu?yada mesela 2.iş ne kadar etki ediyor?
    ödediğin birkaç çeşit vergi var (eyalet, federal....) oranlar değişiyor ama hala bir tablo bulamadım nedir, hangisinde yüksektir bilemiyorum o yüzden.... ikinci, üçüncü bir iş vergini etkilemiyor, ne kadar çalışırsan saat üzerinden ödüyorsun vergini... çok fazla kafaya takılacak bir durum değil, yani saatlik 8$ çalışan biri4-5 gün fazla çalışıp 3 ayda ödediği vergiyi kazanabilir garip bir yöntem oldu ama idare et bu saatte
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)