Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İkinci işi bulma sorunsalı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

işte dediğim gibi yanlış anlasılmasın ama çok insan şimdiden heves ediyor 2.iş bulurum diye ama 5 yıldır yaz tatilsiz okuyup çalışan biri olarak,çalışmak okdr kolay birşey değil diye düşünüyorum hele hele hizmet sektöründetabi orada farklı olabilir,bende kovalıyacağım şöyle part time bir iş yada off günümde tek günlük bir iş ama bulamazsamda çok dert değil,çünkü sezonluk işçiler değiliz,en azından öğrenciyken birazda kafa dinlemeye hakkımız var.benim ilk tatilim olacak uzun süre sonra

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

Alıntı taltrap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte dediğim gibi yanlış anlasılmasın ama çok insan şimdiden heves ediyor 2.iş bulurum diye ama 5 yıldır yaz tatilsiz okuyup çalışan biri olarak,çalışmak okdr kolay birşey değil diye düşünüyorum hele hele hizmet sektöründetabi orada farklı olabilir,bende kovalıyacağım şöyle part time bir iş yada off günümde tek günlük bir iş ama bulamazsamda çok dert değil,çünkü sezonluk işçiler değiliz,en azından öğrenciyken birazda kafa dinlemeye hakkımız var.benim ilk tatilim olacak uzun süre sonra
    haklısın o konuda, giden bir çok öğrenci oraya işçi olarak gittiğini unutuyor, sanki tatile geldiğini zannediyor ve en ufak bi zorlukta morali bozuluyor... fiziksel ve ruhsal olarak dayanıklı olmayan birine asla önermiyorum 2.işi, çünkü birkaç gün dayanıp sonra tamamen mutsuz bi şekilde dönüyorlar, sonra wat hakkında bisürü olumsuz şey söylüyorlar (arkadaşlarım içinden bile böyle yapanlar oldu)
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)