SelamUmarım istediğin işi alırsın. Armada'da danışmanım ingilizce mülakatına soktuğunda advanced dedi ama bence upper intermediate'a daha yakınım
Söylenenleri anlayıp cevap verebiliyorum ama kelime bilgim çok değil. Bu durumda işte ingilizcem kısacası. Ciee'den gelen görevli tatlı bir bayandı, çok zorlamadı bizi, yardımcı olmaya çalıştı hep. Rahat olmaya bak sen de. Hayatta neler yapıyorsun, nerelerde çalıştın (şirketinde doldurduğun formdaki işlere bakarak soruyor bunu), hobilerin neler gibi sorular sordu. En son evet benim sorularım bitti şimdi iş vereninizin size sormamı istediği sorular var deyip bir kağıt çıkardı. Müşterilerin sizin mağazanızı tekrar tercih etmesi için ne gibi özelliklerinizin olması lazım dedi. Kelime bilgim yeterli olmadığı için takıldım burada biraz, birkaç kelime ancak çıktı ağzımdan
O özellikleri biliyorum ama ingilizce açıklayamıyorum deyip kurtuldum kendimce
Daha sonra kasaya geçerseniz diye matematiğinize bakmalıyım deyip, 0.99 dolar'dan 3 kola ne kadar eder dedi. 2.97 cevabını duyar duymaz peki bunun %5 vergili fiyatı nedir dedi
Kağıt kalem kullandırmayınca şaka yapıyor sandım bi an ama ciddiydi.. Gülmeye başladım en sonunda yapacak birşey kalmayınca, tamam tamam problem değil işi aldınız dedi
![]()
Bookmarks