ankaradaki konsolosluk açıldı mı? açıldıysa vizeye gidecek arkadaşlar kimler bir de ankarada vize almak istanbulda almaktan daha mı zor
ankaradaki konsolosluk açıldı mı? açıldıysa vizeye gidecek arkadaşlar kimler bir de ankarada vize almak istanbulda almaktan daha mı zor
kastamonu'dan ankaraya bolu üzerinden mi gidiliyor? eğer öyle ise hiç kasma direk istanbul'a gel derim. çünkü bende zonguldak ereğliden gideceğim istanbul'a. ki şehirde aynı uzaklıkta neredeyse
istanbulda vize almak daha kolaydir lafi sehir efsanesidir inanma heryerde ayni is sende biter
LIVE IS LIFE
yok bolu üzerinden gidilmiyo ankara 4 saat istanbul 8 saat danışmanlık şirketimde ankarada olduğu için orda girmek istiyorum. ankaradaki konsolosluk açıldı mı pki bilginiz var mı
Katılmıyorum.Ateş olmayan yerden,Duman cıkmaz..Bunu söyleyenlerin İstanbul konsolosluğuyla anlaşmasımı var dersn yada?.Ankaranın ağırlığı ve bi ciddiyeti var bidefa..Kesinlikle istanbul derim şartların uygun değilse(ortalama gibi)..Şartlar uygunsa ankara'ya da gidebilirsin.İngilizcen iyi değilse durum farklı olurki o ayrı bi durum.![]()
ortalamam 3.04 bunun yararı olur mu bilmiyorum elimden geldiği kadarda konuşmaya çalışcam işte
Hocam ortalamanız süper ki, kesinlikle dikkate alıcaklardır.. Birde zannediyorsam ilk yılınız ise, sizden 4x4Lük bi speaking beklemicekler.Ama bi contact bi etkileşim isticekler tabi. Zaten kesnlikle belirt. Amerika İngilizcemi pekiştirebiliceğim mükemmel bir fırsat die..
peki diğer soruma cvp alamadım tamirat falan vardı konsoloslukta şuan açık mı biliyor musunuz
Sorunuzun yanıtı konsolosluk duyuruları kısmında açtığım konuda var ben yinede buraya yazayım.
Göçmen Olmayan Vizeler (NIV)
Türk vatandaşları ve diğer ülke vatandaşları (İran vatandaşları hariç):
Hizmetler: Göçmen Olmayan Vize Bölümü 2 Mart 2012 tarihine kadar Türk ve diğer ülke vatandaşlarına (İran vatandaşları hariç) rutin randevu vermeye devam edecektir. Sonraki dönemde, 20 Mart tarihine kadar, İstanbul’daki A.B.D. Konsolosluğu, Türkiye’de, Türk ve diğer ülke vatandaşlarına (İran vatandaşları hariç) göçmen olmayan vize hizmeti veren tek birim olacaktır. Randevu almak için Vize Bilgi Servisi’ni (90-212-340-4444) kullanmaya devam ediniz.
Ameriksn Konsoloslugu 26 Mart randevu tarıhı verıyor. Ingılızce anlamında evet Ankara Konsoloslugu bıraz daha kasar. Ing sevıyesı olarak kendıne guvenmeyen arkadasların Istanbul da gırmesını tavaıye ederım
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks