Arkadaşlar Pasaportunu ds2019 ve diğer evraklarla birlikte gönderip vizesi gelen var mı ? yada bu süreç başladı mı ? bi bilgi birikimi sağlarsak akıllardaki şüpheleri bayağı bi azaltıcaz yardımlarınızla.
Arkadaşlar Pasaportunu ds2019 ve diğer evraklarla birlikte gönderip vizesi gelen var mı ? yada bu süreç başladı mı ? bi bilgi birikimi sağlarsak akıllardaki şüpheleri bayağı bi azaltıcaz yardımlarınızla.
I was there....
ds2019'la gidip vizesini alan birçok kişi var... ama çoğunluk ds olamdan gidip yeşil kağıtla bekleyenlerden oluşuyor... en azından benim gittiğim şirketin bilgileri böyle..
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Evet çoğunluk öyle zaten ,sorunlarda o yüzden. Ama hep ds formu olmayanların nasıl başvurduğu hakkında bilgimiz var ds ile gidenlerin mulakatı nasıl geçti onların ortalamaları ne durumdaydı yada ds elinde olup red yiyen varmı bunlarda merak konusu, burda olan kötü bir durum var vizeyi aldıktan sonra üyeler forma pek bilgi girmiyorlar yada red alanlar 2008 wat için bi bilgi sağlamıyorlar. Necro Bilgi için çok Teşşekür ederim.
I was there....
Bildiğim kadarıyla cevap vemreye çalışim... sorulan sorularda pek bi değişiklik ya da farklılık yok, çünkü tek bir mülakat oluyor ve o da bildiğin gibi 1-2 dakikadan fazla sürmüyor (istisnalar hariç) o yüzden mülakat kısmı aslında belirleyici değil, yani bilgi açısından... çünkü gerekli şartları taşıyorsan ve ingilizcen de çok çok çok kötü değilse vize alamaman tamamen aşırı şanssız bir durum oluyor...
Gittiğim şirketten başvurular arasında sadece 2 tane red alan var, bir tanesi kamboçya vatandaşı olduğu için reddedilmiş, geri dönmez diye... diğeri ise şanssızlıktan dolayı geri çevrilmiş yeşil kağıt aldıktan sonra..
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
ewet benım pasportumda vize yapışmış bı sekılde duruosuan
bnm de pasaporta yapışmış gittim şirkette gördüm ama sanırım tarattırılıp amerikadaki işverene yollanacakmış bi nüshası ondan sonra pasaportumu alacağım![]()
saolasın maj darısı senın basına eger almadıysan daha tabi![]()
bende aldım arkadaşlar vizemi pasaportuma yapışık bir şekilde
Hayırlı olsun tamanya![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
tamanya ve ivelin çok önemli bi soru ;
vize tarihiniz, gorusmeye gittiginiz gun baslayacak sekilde mi basılmış yoksa sizin ds'te belirttiğiniz usa'ya en erken gdebileceginiz tarih baz alınarak mı basılmış?
fatih kardes baktım sımdı bıdaha vızeyede tarıh yazıo ama gorusme gunku tarıh yazıo yanı 1 nısan 2008 dıe
vize basıldığı andan itibaren basarlar
admin (at) turkishwat.net
peki shinoda bide vizede expiration date de 1 ocak yazıo vize o tarihte mi bitio yanı
evet o tarihte bitiyor ve sana bayağı uzun vermişler. çok sevmişler seni anlaşılan
bende sasırdım sımdı ya napsam gelmesem mı acaba ocak'a kadar turkıyeye ne dersin))
gel tabi ki okul ne olacak![]()
mecburen gelıcez tabi ama hocalar opsiyon tanıdı bıraz doçentin biri erken gelipte napıcan burda dioekim ii bnce
gercı pek para kazanamıcaz ama....
shinoda ;
wat vizesi mayıs-ekim diye biliorum ben.ivelin sen wat'lamı gdiosun?bi yanlışlık var sanki.yada ben eksik biliorum!
evet wat la gidiyorum
fatih wat vizesi j-1 türü vize olduğu için yıl içinde bulunduğun ülkeye göre alabiliyorsun. Mesela uzak doğudakiler daha erken gidip daha erken dönüyorlar. Yani kısacası amerika yıl içinde tüm aylar wat vizesi ile amerikaya gelen öğrencilerden yararlanıyor. sadece ds formunda işe başlama tarihinden 1 ay öncesine kadar amerikaya girişlerinde sorun olmaz. ama kalkıp şimdi giderse amerikaya girişte sorun olabilir. Dönüş için herhangi bir problem yok. bu duruma bakılırsa ocak ayına kadar konaklayabilirsin ama ds başlangıcından itibaren maximum 4 ay çalışabilirsin.
evet ulkeden ulkeye gore degisio brezilyalilar agustosta geliodu bililorum ama benim kastettiğim 4-5 aylık oldugu.benim de bu sene ivelin gibi vize alma şansım var yani![]()
söylersin konsolosa travel kısmını biraz uzun tutmak istiyorum ona göre vize ver shinoda'nın da selamı var derseniz işiniz kolaylaşır![]()
Benim Bildiğim Kadarıyla Vize Süresi 3 Ay Olması Gerekiyo Ve Bu 3 Aylık çalışmadan Sora Da Otomatik Olarak 1 Ay Da Gezme Imkanımız Var Yanlışım Var Mı Arkadaşlar?
5 mart tarihinde benimde pasaportum vizeli bir şekilde elime ulaştı...
evet DS ile gittim vize görüşmesine şirket ocak sonu başvurdu belge için 20 şubatta elımdeydı ondan sonra gorusmeye gıtmem kendı ıslerımden dolayı uzayınca 5 martta vizem elıme ulasabıldı
Ooo Erkenden Halletmişsin Ne Güsel Valla Biz Mekik Dokuyorus Vize Basılcak Die
Bu Arada Nereye Gidiyorsun Hangi Işte çalışcaksın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks