Work and Travel
Toplam 62 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yorum bekliyorum not ortalaması??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    temel sorulara cevap verebilriim tabiyki yani neden gidiyosun kaç gün kalıcaksın nerde çalışcaksın vs gibi soruları anlayıp yanıt verebilriim tabiyki ama zorlarda neden 2.sınıfın 1 döneminde düşüktü filan derse ben tekrarlara düşerim çünkü herpsinin nedeni aynı mazeret kısmı için ne düşünüyorsunuz? olurmu dersiniz? yani zaten 1.sayfa da ingilizce seviyemi görmüşsündür çeviri vardı orda
    Guzel, burada oneli olan nerede sorusuna ne zaman yaniti verme. Istenilen sorulara dogru cevap ver yeterli. Heyecan yapma, temiz sakal trasini ol. Bolumunun zor oldugu soyle ya da ilkbasta alisamadigini okumak istemedigini sonradan fikrinin degistigini belirt. Bence ingilizce seviyen yeterli. O cumleleri kuramayacak pek cok adam gidiyor Work&Travel ile.

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada bağzı dönemlerde 1.03 1.13 lere kadar düşmüş ortalamam onlar konusunda dicek bişeyimde yok hep aynı mazeretler yani .Ama genel ortalama önemli ZATEN değilmi
    Onemli olan genel ortalama evet. Senin yerinde olsam bu donem iyi calisir ortalamami 2,50 yapardim. Olasi vize reddinde 2. basvuru yaparken sana artisi olsun diye.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Smile

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Guzel, burada oneli olan nerede sorusuna ne zaman yaniti verme. Istenilen sorulara dogru cevap ver yeterli. Heyecan yapma, temiz sakal trasini ol. Bolumunun zor oldugu soyle ya da ilkbasta alisamadigini okumak istemedigini sonradan fikrinin degistigini belirt. Bence ingilizce seviyen yeterli. O cumleleri kuramayacak pek cok adam gidiyor Work&Travel ile.

Onemli olan genel ortalama evet. Senin yerinde olsam bu donem iyi calisir ortalamami 2,50 yapardim. Olasi vize reddinde 2. basvuru yaparken sana artisi olsun diye.
    Anladım sabahın bu saatinde duymak istediklerimi sölemişsin biraz motive oldum doğrusu.Aslında derslere artık sarılıyorum zaten kendiliğinden çıkıccaktır 2'nin üztüne 2. dönem notları..tavsiyelerin dikkate alınacaktır teşekkürler tekrar break.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)