Work and Travel
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 29 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ukla Abroad - cci işbirliği sonucu 200$

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    BannedUser
    Guest

Senin Yasin oldugunu dün anladım ben bu arada yemin ederim. Bilmiyorum ama benim unvanımın sirket temsilcisi olmasını sen sagladın senle ozelden yazarkende gonderdiğim ogrenciler hakkında yazdıklarımı biliyorsun sen UKLA ya kayıt oldugunda dedım mı ya benle konusuyorsun neden UKLA ya kayıt oldun dıye ondan sonra bile sana yardım etmeye calıstım bildikleri mi hic saklamadan sana anlattım firman hakkında bir tane kotu birsey dedim mi ? . Kızgın olması gereken kim acaba neyse oldu bitti. Gonderdiğim her ogrenciye kardes muamelesi yapıyorum ben. Sırketın ogrencisini gibi degil kardesim gibi gordum hepsini. Fakat sen onlardan beni para kazanıyormus gibi gosterdin.

Sana yemin ederim gel beni bul konus benim arkadaslarımla ne kazanıyorum ben bu ogrencilerden sonra burada yaz. Sana telimi adresimi vericem İstanbula gelirsen gel yanıma.
    Konu BannedUser tarafından (13-03-2012 Saat 01:23 AM ) değiştirilmiştir.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin Yasin oldugunu dün anladım ben bu arada yemin ederim. Bilmiyorum ama benim unvanımın sirket temsilcisi olmasını sen sagladın senle ozelden yazarkende gonderdiğim ogrenciler hakkında yazdıklarımı biliyorsun sen UKLA ya kayıt oldugunda dedım mı ya benle konusuyorsun neden UKLA ya kayıt oldun dıye ondan sonra bile sana yardım etmeye calıstım bildikleri mi hic saklamadan sana anlattım firman hakkında bir tane kotu birsey dedim mi ? . Kızgın olması gereken kim acaba neyse oldu bitti.
    özgür hatırlıyomusun senin için pazar günü 10 11 gibiydi meksidaydın air franceyi aramısdım bilet deişikliği için bana yardımın dokundumu demişdin sen ama hiç gundeme getırmedım bunu ben

bi 2. si ben asla şirketi övmedimki parasu ucuzdu aldanmışız megersem 1000 dolara kaydı gözümüz ama suda varkı ben 1.5 senedir biriktirdigim paralarla gidiyorum amerikaya :S ben ve benim gibi olan tüm work travel ögrencilerinin paralrını yiyen ahlaksızların allah belasını versin...
    FORZA ES-ES

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)