Work and Travel
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 29 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ukla Abroad - cci işbirliği sonucu 200$

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı egeofficer08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi zaten verdiğimzi paranın çok büyük bi bölümü şu lanet belgeye gidiyor bunun içinde öğrenciyi iyiden iyiye sömürüyolar.Neyse artık bunlara biraz gözünü kapatıp eyvallah diyeceksin,zira şurada yolculuğa çok uzun bi süre kalmadı.
    HACI bu forumda makroklima diye arkadaş varya onun demesi şuydu bu şirketler sizin için en fazla 400-600 dolar arası para harcıyolar gerisi cebe gece karılarla kızlarla pavyonalrda yiyolar paraları dedi bana :S bu lafı bile bile ekstra 200 $ vermesi insanı deli ediyo
    FORZA ES-ES

BannedUser
    Guest

Alıntı skyline26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HACI bu forumda makroklima diye arkadaş varya onun demesi şuydu bu şirketler sizin için en fazla 400-600 dolar arası para harcıyolar gerisi cebe gece karılarla kızlarla pavyonalrda yiyolar paraları dedi bana :S bu lafı bile bile ekstra 200 $ vermesi insanı deli ediyo
    Pavyon agır olmus galiba onu kullanmadım ama alem yapıyorlar dedim tabi bu ogrenciye verilen değeri ortaya ckarır ama herkes ben gıbı gece 10 a kadar calısmaz kendi sirketim olsa valla uyumam isini dogru yapan firmaları bu kategoriye koymam onlarıda biliyorum mesela gecenlerde bi firma vardı adını ilk kez duydum birisi icin arastırdım arkadaslara sordum bı tane kisi duymadım magdur olan benden bilgi isteyen kisiyede bunu aynen soyledim adı kucuk ama kendi ii sirketlerde var. senede 50 kısı gonderıp magdur etmeyen fakat yuzlerce ogrenci gonderip kendini buyutemeyenlerde var.

genel itibari ile izlemen yolu sana soylerdim ama unvanım sirket temsilcisi oldugundan Yasin bu konu hakkında buradan yorum yapamam. Facebook tan da benı engelleigin icin oradan da yazamam fakat bu konu hakkında bilgisi olan baskalarıda var.
    Konu BannedUser tarafından (13-03-2012 Saat 01:17 AM ) değiştirilmiştir.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pavyon agır olmus galiba onu kullanmadım ama alem yapıyorlar dedim tabi bu ogrenciye verilen değeri ortaya ckarır ama herkes ben gıbı gece 10 a kadar calısmaz kendi sirketim olsa valla uyumam

genel itibari ile izlemen yolu sana soylerdim ama unvanım sirket temsilcisi oldugundan Yasin bu konu hakkında buradan yorum yapamam. Facebook tan da benı engelleigin icin oradan da yazamam fakat bu konu hakkında bilgisi olan baskalarıda var.
    ÖZGÜR SANA HEM kIRgıN hem kızgınım o tartışmalı konudan sonra facede konusamazdım sana
    bu konu hakkında dedigin hangi konu ukla ile ilgilimi ?
    FORZA ES-ES

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)