çok teşekkürler ikinize de anlattıklarınız çok aydınlatıcı oldu benim için.İnş.hayırlısıyla giderim işin stresini azalttım sayenizde![]()
çok teşekkürler ikinize de anlattıklarınız çok aydınlatıcı oldu benim için.İnş.hayırlısıyla giderim işin stresini azalttım sayenizde![]()
Merak etme çok zorlanacağın bi iş değil ingilizce açısından.İlk başta zor gelir ama alışırsın zamanla..Umarım seneye sende gidenlere yardım edersin bizim gibi
Bu arada bu sene gidince video çekecem housekeeper işiyle ilgili,A'dan Z'ye ne yapılır ne edilir..Bi izin günümde deneyimli bi teyze vardı Emily diyeonun yanına gidip videoya çekecem yatak nasıl yapılır banyo nasıl silinir tuvalet nasıl temizlenir..En azından görsel olarak gitmeden önce fikir sahibi olur herkes.Tabi bunu her giden yaparsa çok daha verimli olur kanaatindeyim
Şimdiden iyi bir wat geçirmeni dilerim
![]()
@dgknfb merhaba, yerleştin mi işe,ben hala yerleşmedim,sponsorlarla iş görüşmelerini iptal etmişler,yeni işler gelicekmiş onları bekliyorum,haber verecek ofis beklemedeyim,seni merak ettim naptın ne ettin..
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks