Alıntı BurakYILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Anlamaya çalışarak zaman kaybetmemen için anlatayım;

Evet amacım var o da şöyle;
*Wildwooda gelecek olanları organize edip daha ucuza daha büyük ve konforlu bir ev bulmak,
*Wildwoodda Türk birliğini sağlamak ve birbirimize daha aktif yardımlarda bulunmak,
*Toplamda kaç üyenin gideceğini öğrenip gitmeden önce tanışmak,
*Gidiş tarihi aynı olan arkadaşlarla beraber gitmeye çalışmak,
*Gidecek olan arkadaşların ulaşımda daha rahat etmeleri için direk ulaşım imkanı ayarlamak,
*
*

İsterseniz daha da çogaltabilirim? eğer ki şöyle soru yöneltecek olursanız da;
Gitmeden nasıl ev ayarlayacaksın?
3 senenin birikimi olan itibarım, arkadas cevrem, tanıdıklarım ile

Aklınızı kurcalayan yeni şeyler olursa kurcalamasına müsade etmeyin irek sorun, yardımcı olmak isterim.
Saygılar
hmmm ))) Bence work and Travel düşünen arkadaşların tek başına olmaları lazım ...Sonuçta insanlar oraya dillerini geliştirmek ve kendi ayakları üzerinde durmaları için gidiyorlar haa diyeceksin ki ama yardım etmek lazım sonuçta kimse yol bilmiyor madur olmasın ...BÖYLE BİRŞEY YOK BEN CİNSİYETİM KIZ OLMASINA RAĞMEN TEK BAŞIMA GİTTİM VE GİDERKEN SADECE ELİMDE BİR ADRESS VARDI O DA İNTERNETTEN ALDIĞIM ADRESS EE NE OLDU ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN HİÇBİRŞEY OLMADAN VE ÇOK GÜZEL GÜNLER YAŞAYARAK GELDİM AMA HERŞEYİ KENDİ BAŞIMA YAPTIM BIRAKTA İNSANLAR BUNDAN MAHRUM KALMASIN HER ZMAAN BİRİLERİNİN ASALARINA TUTUNARAK BİRŞEYLER YAPMAYA ALIŞMASIN TABİKİ BU SADECE BENİM FİKRİM MALUM WAT İŞİ SURVİVOR RUHU GEREKTİRİR