Work and Travel
Toplam 298 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Housekeeping

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı letsgoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz bu işi biliyorsunuz herhalde Ugur hocam. Şimdi konuya baktım biraz. Öncelikle housekepping mi yoksa houseman mi? Bir de bir oda ortalama ne kadar sürede temizlenir? Bir de bir insan neden housekepper olmak ister? Bu sorunun soruluş amacı farklı

Cevaplarsanız sevinirim.
    Hocam housekeeping dediginiz housekeeper isi galiba.simdi ikisinden birini secme sansiniz once ingilizce durumunuza sonra o anki is pozisyon acigina bagli.houseman ing housekeeper dan iyi olmak zorunda.supervisor ile iletisim halinde oluyosunuz butun gun.housekeeper gune baslarken eline bi liste alir odalarin oldugu,sonra klise cumlelerle odalara temizlige girer ve cok konusma gerektirmeden isi tamamlar.ama houseman butun gun konusur supervisor ile.
    check-in ve check-out diye iki tur oda vardir.check-in ortalama 15-30 dk arasi check-out 30-60 dk arasi surer odanin buyuklugu ve kirliligine gore..

son sorunuza gelince;bazen ing iyi oldugu halde fazla bahsis kazanmak isteyenler houseman yerine housekeeper olmak ister,yada musteriyle fazla muhattap olmamak icin.Cunku is houseman isine gore 2 kat zordur..
    Konu Ugur tarafından (22-01-2012 Saat 11:25 PM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam housekeeping dediginiz housekeeper isi galiba.simdi ikisinden birini secme sansiniz once ingilizce durumunuza sonra o anki is pozisyon acigina bagli.houseman ing housekeeper dan iyi olmak zorunda.supervisor ile iletisim halinde oluyosunuz butun gun.housekeeper gune baslarken eline bi liste alir odalarin oldugu,sonra klise cumlelerle odalara temizlige girer ve cok konusma gerektirmeden isi tamamlar.ama houseman butun gun konusur supervisor ile.
    check-in ve check-out diye iki tur oda vardir.check-in ortalama 15-30 dk arasi check-out 30-60 dk arasi surer odanin buyuklugu ve kisliligine gore..

son sorunuza gelince;bazen ing iyi oldugu halde fazla bahsis kazanmak isteyenler houseman yerine housekeeper olmak ister,yada musteriyle fazla muhattap olmamak icin.Cunku is houseman isine gore 2 kat zordur..
    Çok teşekkürler. Yok benim sorma amacım hani firma bu işi neden istiyorsun dediğinde ne diyeceğim? Yani birçok işin sebebi olabilir mesela eğlence parklarında ride operator pozisyonu için birçok şey uydurabiliriz ya da kasiyerlik için. Ama firma tutup niye housekepper olmak istersin diye sorarsa ne diyeceğim? İngilizcem çok iyi değil. Pre intermediate düzeyinde. Konuşulanları anlayabiliyorum ancak konuşurken gerçekten benim için sıkıntılı oluyor. Bu herkesin ortak sıkıntısı ancak bu housekepper işinde bana ne kadar sorun teşkil eder? Çok teşekkürler.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı letsgoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkürler. Yok benim sorma amacım hani firma bu işi neden istiyorsun dediğinde ne diyeceğim? Yani birçok işin sebebi olabilir mesela eğlence parklarında ride operator pozisyonu için birçok şey uydurabiliriz ya da kasiyerlik için. Ama firma tutup niye housekepper olmak istersin diye sorarsa ne diyeceğim? İngilizcem çok iyi değil. Pre intermediate düzeyinde. Konuşulanları anlayabiliyorum ancak konuşurken gerçekten benim için sıkıntılı oluyor. Bu herkesin ortak sıkıntısı ancak bu housekepper işinde bana ne kadar sorun teşkil eder? Çok teşekkürler.
    siz hangi isi secmek istiyosunuz?birde amerikaya gitmenin ilk amaci zaten dil gelistirmektir..ben ilk gittigimde intermediate duzeyinde ingilizcem vardi pozisyon geregi mecburen houseman oldum iyikide olmusum..basta cok dert cektim.ama sonra heryerde faydasini gordum.2. gidisimde supervisor olarakta calisiyodum supervisor izin alinca.size tavsiyem imkaniniz varsa houseman olun.hem isi kolay hem dil gelisimi icin cok iyi.surekli konusma halinde oluyosunuz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)