Forumumuza hoşgeldin. Yazmış oldukların, zamanında benim yaşadıklarımla çok paralellik gösteriyor.Bende 1 sene ertelemiştim,upper int ve housekeeping bakıyordumÖncelikle programı 1 yıl erteleme nedenin gerçekten, hayallerini erteletecek kadar ciddi mi? Bu sorunun yanıtını biraz kendinde ara. Herkesin kendine göre özel durumları vardır tabi hak veriyorum ama sorunu bilmediğim için erteleme nedenini sorgula diyorum. Herneyse..İngilizcesi up int olan bir bireyin bana göre daha fazla ingilizce çalışma lüksü yoktur. Derhal pratiğe girip pekiştirmelidir.Orada karşılacağın ingilizcenin bizim öğrendiğimizle arasında belirli farklılıklar bulunuyor. Bunu da pratikte kapıyorsun zaten. Housekeeping e gelince.. Çalıştığın yere göre değişecek tabii ki durumlar ancak genel itibariyle housekeeping sabah 9 da baslayıp, işini bitirdiğinde biten bir iştir. İşinide genelde öğleden sonra 3-4-5 arasında bitirmen gerekecektir. Bunun dışında senin dediğin gibi housekeeping in çalışma saatleri ikinci bir iş yapmana fırsat verir. Ancak dil yönüyle incelersek sana hemen hemen hiçbirşey katmayacağını açıkça söyleyebilirim. Zaten housekeeping genel olarak ingilizcesi çok iyi olmayan öğrencilere önerilen işlerin en başında geliyor. Günlük iletişimin çok kısıtlı düzeyde olacak. Farklı bir işle başlayıp daha eğlenceli bir yaz ile birlikte dilini daha kolay geliştirmeni tavsiye ederim.
Bookmarks