arkasadlar bu ıste bıraz tecrubelı olarak bırkac seylemekıstedım ......aslında kolay gorunuyor ordan al getır sat burda....ama sadece ordan alsat meselesı deyıllll...bır aldın malları alırken bır suru vakıt kaybedecen oyle gırıp dukkana topla bu malları mantıgıyla yaparsan olmuyor ındırımlerı takıp edecen gıdıp alacan felan ardından onları alınca muhafaza etmek var.....herkes dıyor sonhaftalarda gezmek felan....aletlerı nereye koyupda gezecen calınırsa ne b*k yıyecen....arkadasın dedıgı gıbı nasıl getırecen hepsını valızemı koyacan hadı kırılırsa hadı bırsey olursa kapbolursa felan......bunuda gectık ...herkes dıyor kımse bakmıyor gumrukte dıye bende dıyorumaynısını kımseyı gormedım bakarken bende ama bır cok arkadstan duydum dılık dılık aradıklarını..hadıyakalanırsan ne olacak...bunuda gectık...getırdın buraya satamamasorunu var ama bıl yolunu buldun satıyon adamalr vermıyorkı parayı hemen taksıt yap soyle yap boyle yap........sonrada parayı toplamaya ugras basına bela adam alıyor sonra durumu felan bozuluyor para yokkkkkkk... bugun gıt yarın gelllll

sonuc olarak ben her gıttıgımde bunları hesaplıyommm gıdom oglum yapılmaz bu ıs gelırken dayanamıyom dalıyom aletlere onu al bun al.........yaptrıcaretıvkazan parayı........bu sene kazandım sozde para bu ısten sadece elektıronık ısınden 9000 dolar........... o kadar ugrastım delı oldum ı*ne lerre denk gelıyon senı sınır kupu edıyorlarzar zor alamıyon parayı elamn kayboluyor felan sımdı var belkı 3000*4000 dolar muallakta param adamlarla ugrasıyom ....alll bır aya kalamzz yıne gıdecem ama bu ıslerle ugrasıyom daha ama kesın kararımı verdım bırdaha yapmıyom yapsam bıle cok az yapacam kımseyede tavsıye etmıyorum dıyorum kı ugrasmasaydım bu kadar bu parayıda kazanmazaydım.......
ne mı getırdım bu sene
18 lptp
15 tane falan ıpod tam sayamadım ya ıkı yurakı ıkı sasagı
10 mp3
5 kamera