hocam sen turist vizesi almıyorsunki normal job offerla gidip başvurunu yapacaksın sana dayını felan sormazlar olurda sorarlarsa evet cevabını ver ben turist vizesine başvurduğumda 2 3 kişi akrabalarını ziyarete gittiklerini söylediler ve hiçbir sorun çıkmadı merak etme bişey olmaz
ya turist vizesinde dert olmaz akraba ziyareti ama şirketler akraba+iş vizesi = kaçak olarak yaşama ihtimali gözüyle bakıolar dediler.
ya turist vizesinde dert olmaz akraba ziyareti ama şirketler akraba+iş vizesi = kaçak olarak yaşama ihtimali gözüyle bakıolar dediler.
abim falan gittiği için sıkıntı olmasın acebaa
hocam asıl turist vizesinde önemli çünkü adam sana 10 yıllık vize verecek sen hangi firmaya gidersen git hepsi sana aynı şeyi söyleyecek akrabam yok de diyecekler en kolay alınan vize wat vizesidir tabi ortalaman düşük değilse bi sorun olmaz sen merak etme
hocam asıl turist vizesinde önemli çünkü adam sana 10 yıllık vize verecek sen hangi firmaya gidersen git hepsi sana aynı şeyi söyleyecek akrabam yok de diyecekler en kolay alınan vize wat vizesidir tabi ortalaman düşük değilse bi sorun olmaz sen merak etme
matador bende 2.65in üstünde ortalama war bu bana baya bi awantaj saglar mı?
matador bende 2.65in üstünde ortalama war bu bana baya bi awantaj saglar mı?
2 nin üstünde olsun yeter zaten sen oraya gittiğinde adamlar neyin ne olduğunu biliyor merak etme senın soyadında tanımadığın bi ton adam vardır amerikada onla bile karşılaştırıyorlar sana sorulmadığı sürece abim var felan deme bişey olmaz
benim ortalama 2.52 , ingilizcem gayet iyi, bu açılardan problem yaşamam ama vize görüşmesinde ters bi soru olur ya da bilgilerden yola çıkarlar diye çekincem var ? deliye bağladım ikna olamıyorum
benim ortalama 2.52 , ingilizcem gayet iyi, bu açılardan problem yaşamam ama vize görüşmesinde ters bi soru olur ya da bilgilerden yola çıkarlar diye çekincem var ? deliye bağladım ikna olamıyorum
Bookmarks