Alıntı fatih255 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"merhaba 2008 yazında wisconsin dells'e gidecek olan arkadaşların madison havaalanından wisconsin dell's e transferleri ucret karsılıgı yapılacaktır.ilgilenenler benimle irtibata geçebilir. " 03.02.2008'de yazdığım yazı
ayrıca aynı işi JFK'da da yapacağız hatta bunu fiorexe soyledim 2 gun once.ne hikmettir ki sende bugun yazmıssın.ama neden yazdın diyemeyiz tabii.aynı işi bizde yapacağız ama sadece NY ve NJ içinde...
o duyurunu daha önce okumadım.

Aslına bakarsan bu düşünce çoktandır bende vardı. Konuyu fiorex'e açtım ve aynı şekilde düşünenlerin olduğunu öğrendim. Açıkçası yanlış anlaşılmalara neden olmasın diye fiorex'i işin içine katmadım ki bu olayla uzaktan yakından ilgisi yok. Sadece planımı açıklama gereği duydum. Sonuçta wat öğrencilerine şimdiye kadar görmedikleri hizmetleri yaşatmayı planlıyoruz. Bu konuda sizde çalışma içinde olursunuz hatta çalışmalarınızı duyurmaktan memnuniyet de duyarız. ortak çalışmalar da yaparız. Dediğim gibi sonuçta bundan türk watçılar yararlanacak. Otobüslerle öğrenci de taşımıyoruz 10'ar kişilik araçlar bunlar