mrb captain

ben 5 yıldır alarkart restauranta garson olarak çalışıorum 2 senedir de şef garson olarak çalıştm. geçen sene müdürlük bile teklif ettiler ama ögrenci oldugum için kabul edemedim.

çalıştım restaurant 1.sınıfı Türkiye'nin en kaliteli restaurantlarından biridir. mekan olarak en iyisidir diyebilirim. istersen bakabilirsin internetten SAKLIBAHÇE EDREMİT yaz çıkar.

ayrıca mutfak tecribemde war 15 çeşit kebap 30 çeşit meze 8 çeşit salata biliorum yapılmasından tarifine kadar. sence bu bana bir avantaj saglar mı.

iddia ediorum üstüme garson çok yoktur.vardır muhakkak ama çok yoktur. yanarlı meyve yanarlı kahve katlı meywe jan jan fln hepsini biliorum. en iyi bahşişi ben alırdım restaurantta. bakanları millet vekillerini fln ben agırlardım. bunların içine kemal kılıçdaroğlu arif sag hazal kaya binaili yıldırım konya gesiad başkanı, arap iş adamları fln v.s.. işmiyi sayamıyacagım bir çok ünlüyü ben agırladım.

ama gel gelelim esas soruna ingilizcem fena degil ama çok ii de degil. konuşabiliyorum ama tabi ayrıntıya giremem. bide ne kdr para kazanabilirim bu garsonluk işinden 2012 de wat düşüorum.

şimdide tşk ler