Work and Travel
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: New York - Türk Restaurantları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı Captain91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Portobello da yaptığım sözleşmeyi sonunda kabul etti Ciee, gerçi çok zahmet oldu, onları da yordum yahu, 1 hafta uğraştılar Tabi sözleşmeli işi bulunca, kaçak olarak 2.işi bulma şansı doğdu, sonuç olarak ekim sonuna kadar yasal olarak kalabilirim. Zaten hemen ardından 2.işi de buldum,, Smyrna Türk restaurantı nda busboy olarak İş yorucu olabilir ama paranı düzenli olarak alıyorsun. Mutfakta da 3 Meksika lı var, birkaç Türk küfürü öğrenmişler, bir de '' Ver gazı babacığım '' diyorlar, ilk duyduğumda çok şaşırmıştım Haftanın 5 günü(salı-pazar hariç) öğlen 2den gece 1e kadar oradayım, cumartesi geceleri de bar oluyor ve sabah 5-6 ya kadar açık oluyor. Bir de iş için çok uygun zamanlar, eleman arıyorlar. Çünkü 20-25 gün sonra benle bir busboy daha işten ayrılacak, onun dışında ayrılma ihtilma olanlar var, yani Türkiye ye dönecekler Adresi tekrar hatırlatim : 358 West 46th Street ( Between 8th-9th Avenue) Manhattan, NY 10036. Yolu düşen olursa beklerim, bir çay ikram ederim
    iyi bulmuşun hayırlı olsun ücret ne kadar
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi bulmuşun hayırlı olsun ücret ne kadar
    2 gün training veriyorlar, neredeyse tüm Türk restaurantlarında var bu sistem. Her çalıştığın gün için house pay alıyorsun ilk haftalar 20 $, 2.aya doğru 25 $ oluyor. Bir de günlük aldığın tipsler var, şimdiye kadar en az 41, en çok 118 aldım. Ortalama 75 diye düşünürsek, house pay ile birlikte günlük kazancınız yaklaşık 100 dolar oluyor. Tabi işler bu aralar yeni yeni hareketlenmeye başladı ve yeni bir yer olunca insanlar öğrenmeye başladı. Bir de bu en yüksek kazancımı dün kasırganın etkisini bitirmeye başladığında aldım. Yani kasırga filan dinlemeden açtık dükkanı 150 $ yaptım Şimdilik durumlar böyle, eleman ihtiyaçları da devam ediyor, hatırlatmak da fayda var, şimdi almasalar bile 20 eylül gibi mutlaka birkaç eleman alacaklar, tavsiye ederim, gerçekten sağlam bir yer, yeni olmasına rağmen de çoğu Türk restaurantından kat kat iyi...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)