Alıntı _Emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi günler arkadaşlar.Önümüzdeki sene ben de Seneca Foods'a gitmek istemekteyim.Hangi firmayla gittiniz,başvuru prosedürü ve tarihi,maliyeti hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

İyi günler....
United TOWERS bu işe gitmek istediğinizi söyleyerek seçebilirsin.... maliyeti geçen sene için 2225tl şirket(2. katılımcı) uçak biletim 860$ istanbul-NY minneapolis-NY 300$ geri kalan masraflar vize pasaport vs...

Alıntı _Emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi günler arkadaşlar.United Towers ile görüştüm.Koşulları oldukça hoşuma gitti Seneca Foods'un.Seneye gideceğim büyük ihtimalle
United Towers da iyi bir firma sanırım.Sizin UT ile ilgili görüşleriniz nelerdir?

Yardımcı olursanız sevinirim.
2yıldır bu şirketle gidiyorum çok memnunum seneye tekrar bu şirketle gitmeyi düşünüyorum...

Alıntı niksiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ama benim bahsettiğim wat yapıp şirkete staj defterimi doldurtabilmem internship yapmak değil sormaya çalıştığım buydu.
evet staj defterini doldurtabilirsin.. ben ziraat mühendisliği okuyorum staj defterimi doldurttum aynı şekilde gıda ve endüstri okuyan arkadaşlarda staj belgeleini aldılar.... daha dün gece döndüm TR'ye çok kısa bir zamanda tüm ayrıntılarıyla yazıp herkesin sorunlarını cevaplayacağım görüşmek üzereeee