Work and Travel
Toplam 131 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Seneca Foods Corparation Winsconsin/Minnesota

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ama benim bahsettiğim wat yapıp şirkete staj defterimi doldurtabilmem internship yapmak değil sormaya çalıştığım buydu.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı _Emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi günler arkadaşlar.Önümüzdeki sene ben de Seneca Foods'a gitmek istemekteyim.Hangi firmayla gittiniz,başvuru prosedürü ve tarihi,maliyeti hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

İyi günler....
    United TOWERS bu işe gitmek istediğinizi söyleyerek seçebilirsin.... maliyeti geçen sene için 2225tl şirket(2. katılımcı) uçak biletim 860$ istanbul-NY minneapolis-NY 300$ geri kalan masraflar vize pasaport vs...

Alıntı _Emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi günler arkadaşlar.United Towers ile görüştüm.Koşulları oldukça hoşuma gitti Seneca Foods'un.Seneye gideceğim büyük ihtimalle
    United Towers da iyi bir firma sanırım.Sizin UT ile ilgili görüşleriniz nelerdir?

Yardımcı olursanız sevinirim.
    2yıldır bu şirketle gidiyorum çok memnunum seneye tekrar bu şirketle gitmeyi düşünüyorum...

Alıntı niksiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama benim bahsettiğim wat yapıp şirkete staj defterimi doldurtabilmem internship yapmak değil sormaya çalıştığım buydu.
    evet staj defterini doldurtabilirsin.. ben ziraat mühendisliği okuyorum staj defterimi doldurttum aynı şekilde gıda ve endüstri okuyan arkadaşlarda staj belgeleini aldılar.... daha dün gece döndüm TR'ye çok kısa bir zamanda tüm ayrıntılarıyla yazıp herkesin sorunlarını cevaplayacağım görüşmek üzereeee

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Aysin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    United TOWERS bu işe gitmek istediğinizi söyleyerek seçebilirsin.... maliyeti geçen sene için 2225tl şirket(2. katılımcı) uçak biletim 860$ istanbul-NY minneapolis-NY 300$ geri kalan masraflar vize pasaport vs...

2yıldır bu şirketle gidiyorum çok memnunum seneye tekrar bu şirketle gitmeyi düşünüyorum...

evet staj defterini doldurtabilirsin.. ben ziraat mühendisliği okuyorum staj defterimi doldurttum aynı şekilde gıda ve endüstri okuyan arkadaşlarda staj belgeleini aldılar.... daha dün gece döndüm TR'ye çok kısa bir zamanda tüm ayrıntılarıyla yazıp herkesin sorunlarını cevaplayacağım görüşmek üzereeee

Ne kadar kazandın peki kaç hafta çalısdın lac saat calısdın aysin yazabilir misin bunları ?
    FORZA ES-ES

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı skyline26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadar kazandın peki kaç hafta çalısdın lac saat calısdın aysin yazabilir misin bunları ?

günlük 12 saat çalıştım... haftada 6gün... 1ağustos 1ekim tarihleri arasında 52gün çalıştım total kazancım 6100$ civarı son paycheck cuma günü gelecek..... arkadaşlarımın 5000-7000 arası değişiyor kazançları....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)