amazonda unlock satiliyor muhabbeti falan gecmisti o yuzden dedim pek bilgim yok ama iphone konusunda![]()
arkadaşlar bu geveyde 112 sorunu falan oluyormuş diyorlar ne kadar doğru bu ?
ilk öyleydi ama şimdi 112 siz de oluyor diye biliyorum
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
eğer sağlıklı ise boşuana factory unlocked iphone a 750 dolar vermeyelim.
sorunsuz kullanan bınlerce ınsan var
arkadaslar pazar gunu bostondatım burda telefonumu sattım orda iphone4u dırekt storedanmı alıyım kontratsız yoksa nerden alırım shop olarak
ben bu konuya son noktayı koyaraktan iphone 4 16 GB beyaz unlocked almış bulunmaktayım. daha fazla beklemedim. cunku bekledikce elimdeki parayı çarçur ediyorum. ve iphone 5'inde çıkma ihtimalı en erken ekim kasım gibi görunuyor sanırım. eylulde çıkacak bir ortam yok burada su anda. 649 dolar + tax yaklaşık 683 dolar gibi bir paraya aldım apple store dan.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
en mantıklısını yapmıssın kardes.ben 450 dolara geveylı almıstım.ugras dur.tel kapandı ac ugras.telefon cekmedımı tekrar ugras kı unlock yap.paranız varsa sıfır factory unlock alın app storeden,az ısede craiglist tarzı sıtelerden temız factory unlock satan kısılerden 2.el az kullanılmıs garantısı devam eden factory ıunlcok alın kafanız her daım rahat etsın
649 dolara ( bizim eyalette tax yok ) applestore online'dan unlocked aldım. iphone 5 beklemek saçma bu yıl için.
Dun bi arkadasimin dedigine gore ekimin ilk haftasi cikabilirmis. Tabi ne kadar dogrudur bilinmez.. Ama apple store da calisan biriyle konustugunu soyluyor... Bende gecen hafta sormustum bi apple store calisanina oda bilmiyorum demisti mesela..![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks