Arkadaşlar şu an en son sürüm 4.3.3 var ama iphone 5 gelirse ios 5 le gelir ki o da demektirki yeni baseband(hoş apple artık her sürümde baseband değiştiriyor).
size kısa ve net açıklayayım
1- sürüm tabii ki önemli ama sürümden çok baseband önemli.
2- bilmiyorum burda link vermek doğrumu ama google a iphone 4 baseband,gevey tarzı şeyler yazarsanız çok güzel bilgiler çıkıyor.(yasak değilse ilerde link paylaşırım)
3- Gevey simlere pek güvenmeyin çünkü hem şarjı %15 oranında falan fazla yiyor hemde 112 acil servis üzerinden kırdığı için sim kilidi ciddi sorunlar yaşatabilir.
4 benim tavsiyem mi ne(5 ay iphone 4 sim kilidi kırılsı diye bekleyen biri olarak) Apple çok akıllı bir şirket hemde tahmininizden çok daha fazlaekim 2010 da aldım iphone 4 ü ha açılcak ha açılcak dendi ne zaman beyaz iphone 4 çıktı sim lock ta açıldı.
düşünün işte?
benim fikrim ki kendimde öyle yapacağım ya kadana'dan alcam ya da o parayı orda yapıp gelip burdan ingiltere malı alcam
1500 tl bu arada iphone 4 kanada ve ilgiltere malı
artık karar sizin arkadaşlar
saygılar
gevey'i yaklaşık 2 ayı aşkın bir süredir kullanıyorum sorun cıkmadı.performansda azalma falan yok bunlar yapılan testlerle ispatlandı.112'ye bağlanman için 7 sn bekliyorsun geveyi çalıştırıken ise açıp 3sn durup kapatıyorsun.Bu konu hakkında da Telekomünikasyon kurumunda çalışan birisi forum kanalıyla açıklama yapmıştı bağlanma süresini geçmediği sürece problem olmadığını ama bazı kişilerin çok beklediklerini belirtti
unlock beyaz i4 çıkınca çıktı demişsin neyle unlock yaptın sürümün ne?
mesajlarda ingiltere malı alıcam denılmıs sanırım kılıt olayı daha rahat oluyor ingilteredekılerın bısı sorcam bılmedıgımden ben londra aktarmalı gıdecegım havaalanından iphone alma ımkanımız var mı eger ole bı durumum varsa bana ne gıbı artıları olur
havaalanında olacagını sanmıyorum ingilterede satılanlar factory unlock herhangi bir uğraş gerektirmez hattı takıp konuşursun
bu linkte factory ve simlock telleri görebilirsin
Locating iPhone wireless carriers
Teşekkurler Hocam
iphone daki bu durumlardan dolayi gidip bitane android isletim sistemine olan bir telefon alip geciyim diyorum bazen![]()
best buyda satıLanLar AT&T T-MobiLe, verizon vs vs onLarda kiLitLi.. Her teLefonun kiLitLisi var kiLitsizi de var.. Ama iphoneLarın hepsi kiLitLi.. Diğer teLefonLarın kiLitsizini amazon.com dan faLan buLabiLirsin..
Ebay'den alırsın ya da Walmart, Verizon, T-Mobile satış noktalarında unlocked satılıyor. Ben Blackberry 9700 Bold aldım 450$.
İphone'un Apple Store'lada simkilitsiz satılacağı haberi var ama aslını bilmiyorum.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
baktım o sitelere de;unlocked telefonları satan mağaza yok mu?illa netten mı alınıyor unlocked telefonlar?
@break;mesajını yeni gördüm hocam teşekkürler.
Çok mantıklı ben gidince öyle yapmayı planlıyorum. Zaten amazon fiyatları da uygun. Ama bestbuy.com ile de karşılaştırmak iyi olmaz mı sence cimbomlu10
bu arada geveypro 2.sürüm cıkmıs bılgınıze
arkadaşlar eylul sonu gibi gelicem Türkiyeye, iphone 5 te temmuz diyen var eylül diyen var, bn 4 almayı dusunuyodm şimdi bu 5 kafama takıldı , 5 in unlockıda cıkması uzun surer bekleriz onu 3-5 ay hangisi almak daha mantıklı ??
tabiki iphone 5 görünüşyle özellikleriyle harikada, unlock çıkması uzun sürüyor ya, çok kafamı kurcalıyor![]()
ne olursa olsun alır iphone 5 imi beklerim ama gidemioruz işte
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
gevey supreme no need to dail 112 diyor yeni mı cıktı bu arkadaslar
iphone4 un abd unlock olanlari satiliyor mu acaba? Fiyat farki mi cok millet neden lock olanini alipta gavey kullanmayi yada kirdirmayi tercih ediyor![]()
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks