Work and Travel
Toplam 369 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2011 Pembe Kağıt Sorunu !!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben 18 mayısta gırdım 8 agustosta acıklandı vızeyı bastırdım ama gıdemedım dogal olarak... seneye ocak subat ayında vızeye gırıp işimi sağlama alıcam

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı cmcfb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 18 mayısta gırdım 8 agustosta acıklandı vızeyı bastırdım ama gıdemedım dogal olarak... seneye ocak subat ayında vızeye gırıp işimi sağlama alıcam
    arkadaşım ocak şubat vize görüşmesine giriliyor mu ? job fair fuarları genelde şubat sonu oluyoriş tam belli olmadan vize alınıyor mu ?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı cmcfb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman seneye vize görüşmesine gerek yok vize basılı gelmişse. aynı tip vizeye yeniden basvuracaksan aradan 1 sene geçmediyse normal wat basvurunu şirketine yaparsın. ds gelince de randevu ücretini yatırırsın butun vize evraklarını da bir zarfa koyup konsolosluga kargo ile gönderiyorsun. sonra da onlar sana pasaportuna yeni vizeyi basıp geri gönderiyorlar. yani istanbul veya ankarada oturmuyorsan birde o git gel masrafından kurtulursun.

ben 2009 da vizeyi almak için yalnızca pasaportumu gönderdim onlarda vize basıp geri gönderdi.

2008 de görusmeye girmiştim.

2011 de gelmek için de yeniden görusmeye girdim aradan 2 sene geçti diye. ama belki evrakları göndersem basarlardı yine vizeyi de tam bilmiyorum 2 sene geçince nasıl bir politika izlerler
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman seneye vize görüşmesine gerek yok vize basılı gelmişse. aynı tip vizeye yeniden basvuracaksan aradan 1 sene geçmediyse normal wat basvurunu şirketine yaparsın. ds gelince de randevu ücretini yatırırsın butun vize evraklarını da bir zarfa koyup konsolosluga kargo ile gönderiyorsun. sonra da onlar sana pasaportuna yeni vizeyi basıp geri gönderiyorlar. yani istanbul veya ankarada oturmuyorsan birde o git gel masrafından kurtulursun.

ben 2009 da vizeyi almak için yalnızca pasaportumu gönderdim onlarda vize basıp geri gönderdi.

2008 de görusmeye girmiştim.

2011 de gelmek için de yeniden görusmeye girdim aradan 2 sene geçti diye. ama belki evrakları göndersem basarlardı yine vizeyi de tam bilmiyorum 2 sene geçince nasıl bir politika izlerler
    bu olay son sınıflar için de geçerli mi hocam?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı watkenaydu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu olay son sınıflar için de geçerli mi hocam?
    aslında evet geçerli ama son sınıflara tavsiyem gidip vize görüşmesine girmeleri şeklinde. ama bu dediğim olayda son sınıf diye bir ayrım yoktu diye hatırlıyorum.. bakiyim bir bulursam eklerim buraya linki tam olarak ne diyodu bu kuralla ilgili..
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında evet geçerli ama son sınıflara tavsiyem gidip vize görüşmesine girmeleri şeklinde. ama bu dediğim olayda son sınıf diye bir ayrım yoktu diye hatırlıyorum.. bakiyim bir bulursam eklerim buraya linki tam olarak ne diyodu bu kuralla ilgili..
    ben girdim üstü kalsın hocam darısı girmeyen arkadaşlara. bende 4. sınıflar için geçerli değildir gibi bir kural göremedim. olmadı bir mail atarız gerçi cevap atmıyorlar ama

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)