Work and Travel
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İş Seçimi Neler Olabilir ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı serkannn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işi ingilizcenin yeterliliğine göre alıyorsun tabi bu durum şirketten şirkete değişiyor işverenle bire bir görüşme fırsatın var tabiki... ama şunu söleyim dostum türkiyede imzaladıgın iş kabul evraklarının hepsi formalite... amerikaya geldikten sonra işveren seni kabul ettiği iştede çalıştırabilir başka bir iştede... ki ben mytrle beachteyim şuan ama sanal bi oryantasyon filan yaptılar gelmeden önce evinle filan alakalı nerdekalcaksın filan ..geldimde o evden eser yok anlayacağın işi şimdiden düşünme... bide ne istediğinle alakalı bir durum eger daha fazla insan ve daha fazla eglence istiyorsan aqua parkları tercih et .. bu nazaran biraz daha resmi işler istiyorsan sales asistanlık yapabilirsin ...
    Dediklerine katılıyorum ancak işi seçemezsin demeyelimde şöyle olabilir; biz burada otelde bellboy olarak çalışmak istedik ve iş sözleşmesini de öyle imzaladık,biz gidene kadar o pozisyona ihtiyaç olup manager doldurabilir.Veya ingilizcen yeterli bulunmayıp dishwasher felanda yapabilirler.Otel seçtikten sonra kötü durumlara da hazırlıklı olmak lazım.Diğer işletmelerde de durum aynı var tabi operator olarak eğlence parkına gidip otoparkçı da olmak var

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı SYSOP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediklerine katılıyorum ancak işi seçemezsin demeyelimde şöyle olabilir; biz burada otelde bellboy olarak çalışmak istedik ve iş sözleşmesini de öyle imzaladık,biz gidene kadar o pozisyona ihtiyaç olup manager doldurabilir.Veya ingilizcen yeterli bulunmayıp dishwasher felanda yapabilirler.Otel seçtikten sonra kötü durumlara da hazırlıklı olmak lazım.Diğer işletmelerde de durum aynı var tabi operator olarak eğlence parkına gidip otoparkçı da olmak var
    valla kardeşim aynı şeylerden bahsediyoruz aslında...işte öle bir durum var... ruslar çok çok erken geliyor amerikaya... çatır çutur dolduruyolar pozisyonları bide parayıda seviyolar Türkiyede 2 yaz bellboyluk yaptım marmariste güzel parası vardı ama burda yedirmeyeceklerini düşünüyorum )) öle öle katılıyıyorum arkadaş sales asistant diye geldi depocu oldu çok var öle durum allahtan saati iyi 40 saat temiz bide 2 işe de ihtiyacın yok döndürüyor seni...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı serkannn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kardeşim aynı şeylerden bahsediyoruz aslında...işte öle bir durum var... ruslar çok çok erken geliyor amerikaya... çatır çutur dolduruyolar pozisyonları bide parayıda seviyolar Türkiyede 2 yaz bellboyluk yaptım marmariste güzel parası vardı ama burda yedirmeyeceklerini düşünüyorum )) öle öle katılıyıyorum arkadaş sales asistant diye geldi depocu oldu çok var öle durum allahtan saati iyi 40 saat temiz bide 2 işe de ihtiyacın yok döndürüyor seni...
    Evet aynı şeyler benim okuduklarımda bunlarla paralel hep işi seçemezsin deyince ben yelpazeyi genişlettin sanıp düzeltmek istemiştim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı SYSOP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet aynı şeyler benim okuduklarımda bunlarla paralel hep işi seçemezsin deyince ben yelpazeyi genişlettin sanıp düzeltmek istemiştim
    yok kardeşim ayıp ettin... ortak bir görüşteyiz zaten ..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)