Work and Travel
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: New York - Türk Restaurantları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı soner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardes white plains e yakınmısın? orada garson arıyo bi tane lokanta ben aradım konuştum hatta yer de ayarlayabilirlermiş. linki burda iş verenler USA ilan - Amerika seri ilanlar bi ara konuş istersen, ben konuştum tecrüben var mı falan gibi sorular sordu denemekte fayda var. kolay gelsin inş iş bulursun da dönmezsin türkiye ye erkenden
    Öncelikle teşekkür ederim iş için, yalnız bugün çalıştığım yer en başta belirttiğim Porto bello restaurantı çağırdı sonunda, işte özür dilediler geç kaldıkları için ve benim hakkımda bilgisi olan menajer tatilden yeni gelmiş. Tamam dedim başladım işe, beğendiler çalışmamı ( beğenmeyen olmadı gerçi ) ve daha önemlisi şartlarımı kabul ettiler. Ciee in gönderdiği job offer ı saat 6 gibi en yoğun saatlerde menajer hiç şikayetlenmeden doldurdu, imzaladı o kadar rica etmeme rağmen, işte yarın yaparız, zamanınızı almayım dedim, çünkü 20-25 masa var hepsi dolu, sipariş verenler var, tıklım tıklımdı ama ilgilendiler ve bunu yapan yabancı biri, buradaki Türklerden ise müsait zamanlarında bile böyle bir ilgiyi bırakın, 2-3 gün sonra gel dediler, maksat geçiştirmek ve kaçak çalıştırmak tabiki de. Ciee ise ilk kez yardım etti, Türk bayan personel adı Gizem di yanlış hatırlamıyorsam, işte bugün sürem bitiyor, job offer ı akşam gönderebilirim dedim, bir gün idare edeceğim seni dedi. Aklınızda bulunsun Gizem hanım, diğer Türk personelleri aramayın, özellikle Murat ve Onur beyi, sallamıyorlar bile, gerçi bunu ciee-türk personel adlı konuda belirtmiştim Bu arada müsait bir zamanında görüşelim kardeşim, umarım sen de iş bulursun, hakkımızda hayırlısı

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba kardeşim yeniden, ben de çalışıyorum artık, o bana gelme denilen restauranttan yine çağırdılar başladım çalışmaya Allah a şükür, bugün 2 gün oldu. valla ne yalan soylim senin adına da sevindim sen de halletmişsin işini, yoksa Türkiye ye dönmek çok kötü olurdu herhalde. Artık şurda fazla zamanımız kalmadı diye düşünerekten buradan ne koparırsak kardır kanaatindeyim, ne kadar çok çalışırsak o kadar iyi bizim için çünkü iş bulmak için baya bi bakledik, zaman kaybettik, Allah utandırmasın bundan sorası için. telini ya da msn adresini falan yolla ben seni ararım uygun bi zamanda sana da uyarsa görüşürüz. Allah a emanet.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı soner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba kardeşim yeniden, ben de çalışıyorum artık, o bana gelme denilen restauranttan yine çağırdılar başladım çalışmaya Allah a şükür, bugün 2 gün oldu. valla ne yalan soylim senin adına da sevindim sen de halletmişsin işini, yoksa Türkiye ye dönmek çok kötü olurdu herhalde. Artık şurda fazla zamanımız kalmadı diye düşünerekten buradan ne koparırsak kardır kanaatindeyim, ne kadar çok çalışırsak o kadar iyi bizim için çünkü iş bulmak için baya bi bakledik, zaman kaybettik, Allah utandırmasın bundan sorası için. telini ya da msn adresini falan yolla ben seni ararım uygun bi zamanda sana da uyarsa görüşürüz. Allah a emanet.
    Evet kardeşim ne koparsak kardır, gerçi işin hakkını verdikten sonra gerisi geliyor Hem buraları gezmeden ve dolar yükselişteyken Türkiye ye erkenden dönmek hiç iyi olmazdı Özelden yolladım telefon ve internet adreslerimi. Sen de Allah'a emanet ol, kendine dikkat et, artık müsait bir zamanda görüşürüz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)