Work and Travel
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: New York - Türk Restaurantları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kardes eyw saolasın, bugun ordaydım ben muhtemelen gordum seni ama tam emin değilim. O orhan denilen adam insan kılıgından cıkmış görüştüm onla iş için bi acayip adam. ağzından hayırlı bi laf cıkmıyor bi küfürler, bi hakaretler falan yemin ederim normalde o kadar sabırlı değilimdir ama orucun etkisi mi vardı ne zor tuttum kendimi. çay içermisin dedi yok abi oruçluyum dedim, demez mi "bi de oruç tutuyosun hee, o da guzelmişşş..." bi alaylı konuşmalar falan, dedim içimden bu adam aynaya hiç bakmıyo heralde kibirinden. Allah ıslah etsin ne diyim. iyi yapmışsın çıkmakla boşver, köprüyü geçene kadar ayıya dayı dicen de o kadar da değil. adam direk bel altı çalışıyo. Allah yardımcın olsun, ben manhattan dayım yine yarın öğleyin...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı soner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardes eyw saolasın, bugun ordaydım ben muhtemelen gordum seni ama tam emin değilim. O orhan denilen adam insan kılıgından cıkmış görüştüm onla iş için bi acayip adam. ağzından hayırlı bi laf cıkmıyor bi küfürler, bi hakaretler falan yemin ederim normalde o kadar sabırlı değilimdir ama orucun etkisi mi vardı ne zor tuttum kendimi. çay içermisin dedi yok abi oruçluyum dedim, demez mi "bi de oruç tutuyosun hee, o da guzelmişşş..." bi alaylı konuşmalar falan, dedim içimden bu adam aynaya hiç bakmıyo heralde kibirinden. Allah ıslah etsin ne diyim. iyi yapmışsın çıkmakla boşver, köprüyü geçene kadar ayıya dayı dicen de o kadar da değil. adam direk bel altı çalışıyo. Allah yardımcın olsun, ben manhattan dayım yine yarın öğleyin...
    Doğru ya dün gelen sendin demek, hatta bir ara çay getirdim ben Orhan abimize sen de ordaydın, demek o ara sormuş oruç tutuyor musun diye. Ben de zamanım var diye işi kabul ettim, bir gün eğlenelim diye, gerçekten de değdi, çok güldüm, herkese küfür ediyor, fucking kelimesinin her çeşidini biliyor, hayatımda duymadığım Türkçe küfürler o kadar küfürü nasıl kaldırıyor yabancılar derken mutfağa bir girdim, meksikalılar birbirine Türkçe küfür ediyor Artık 2.gün baktım işimi beğendi çıkma ihtimalim azalıyor, zaten kaçak çalıştıracak ve bana job offer lazım Amerika da kalmak için, işi kötü yaptım küfür yiyeceğimi bile bile Gülerek ayrıldım, en son kriz geçiriyordu, umarım yaşıyordur şu an

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)