ozman mağduru olarak söylüyorum, en ucuz hangisiyse onunla gelin. çünkü hangi ofise giderseniz gidin tercihinizi onlardan yana kullanmanız için türlü türlü gerekçeler öne sürecekelrdir ama hiçbiri gerçek değil. firmaların, amerika'daki işverenler karşısında elleri kolları bağlı, yaptırım güçleri yok. sizi en pis işte çalıştırıyorlar, sağlığınızı tehlikeye atacak işlerde bile veriyorlar.sonra konaklama garantisi diyorlar ama hepsi palavra, ozman'ın bana bulduğu otel 5nci günde kapandı, sokakta ve arkadaşın arabasında kaldım. Halbuki ozman bana konaklama garantisi vermişti, bu durumda bana git şu otele yerleş, sana bir yer bulana kadar masrafları biz karşılıycaz demeleri gerekti. Ben şu an los angeles'tayım, burası çok pahalı. 1500 dolara 1 oda ev bulamıyorsunuz, bulduklarınızda minimum 1 yıllık kira kontratı istiyor. work and travel'da sakın yaz işi beklemeyin, eşşek gibi çalışacaksınız. Yazlık yerlere giderseniz de pahalı bir hayat sizi bekliyor olacak. ama her şeye rağmen inanılmaz hayat tecrübeleri, iş disiplini kazanıyorsunuz. son tahlilde dediğim gbi firmaların sözlerine itibar etmeyin, en ucuzu hangisiyse onu tercih edin. çünkü zaten buraya geldiğinizde tüm söylenenlerin palavra olduğunu göreceksiniz.