@tubik2 pacific park'ta food and beverage'dayım, funnel cake yapıyorum eğer yolun düşerse beklerim. biraz sakat ve yorucu bir iş, sürekli kola içip hamburger yiyorum ama değil kilo almak, kupkuru kaldım diyebilirim. sakat iş derken sakatlığı kızgın yağda yapıyorum funnel cake'leri, ufak ufak sıçrasa bile hemen su topluyor. eğer dalgınlıkla bir hata yapsam elimi kolumu yakabilirim yani.

@jazzl "en ucuzu hangisiyse onunla gelin" diyerek kendi fikrimi söylüyorum. netice de üstteki hatalarının dönüşümün ekim 15'ine kadar olması gerektiğini tesadüfen öğrenmişliğim de var. halbuki bana bilet tarihini sorduklarında kasımın 1'inde alalım demiştim. Yani ben tesadüfen öğrenmemiş olsam kaçak durumuna düşecektim, ve bunu söylediklerimde de iyice aymazlaşarak "niye büyütüyorsun işte bir problem olmadı ya "demişlikleri de var. ki 2500 tl verdim ben bu firmaya, arkadaşlarım 1200 tl'ye gelirken. bunun dışında başka bir arkadaşım 2300 tl verdiği firmanın evraklarını kaybetmesinden dolayı 1 ay geç gitti, bileti de iptal oldu. halbuki 1000'e, 1500'e giden arkadaşlar gayet sorunsuz gitti. yani dediğin gibi gidiş önemli, ondan sonra firmaların hiçbir yaptırımı yok. e zaten evrak toparlamasıydı, şusuydu busuydu bunu her firma sunuyor yani.