ben bu isim soruşturmasına takıldım.cuma günleri yenileniyor dediler sayfa fakat hala yenilenmedi nasıl öğrenicem arkadaşlar var mı bilgisi olan
ben bu isim soruşturmasına takıldım.cuma günleri yenileniyor dediler sayfa fakat hala yenilenmedi nasıl öğrenicem arkadaşlar var mı bilgisi olan
salı ve cuma günleri yenileniyor ama belli olmaz sen yinede bak her gün.Bende çok baktım ama telefonla ara derim sana.benim ismim çıkmadan hazır oldugunu söylediler.senin ne kadar oldu kalalı soruşturmaya?2-3 hafta geçtikten sonra pazartesi salı çarşamba perşembe günleri saat 11-12 arası 455 55 55 numaralı telden öğrenebilirsin.Çarşamba günü hazır dediler yolladım hemen.Hala bekliyorum(cumartesi) salı günü ucağım kalkıyo.pazartesi günü gidecem arayacam.hemen alırım umarım.yoksa ucak bileti erteleme işleryle uğraşacam.açıklandı mı bitmiyor yani
ben 6 haziran günü girmiştim randevuya.Benim de herşeyim hazırdı fakat hala bişey yok.Seninki kaç haftada belli olmuştu
benim ortalamam 1.99 muş sizce bir risk oluştururmu bu?
multiple entries im var ama vize tipim f1 kanada ve meksikayada gidebilirmiyim?bu çoklu girişin bir limiti varmı?
Vize dönemi gene yaklaşıyor sorular varsa burdan sorun..
Bu sene de gecen sene oldugu gibi DS2019 formu olmadan vize gorusmesine kimse alinmayacaktir.
Konsolosluk açıklamasıdır arkadaslar...
benim okulumdaki öğrenci sisteminde bir önceki dönem ağırlıklı not ortalamam 2.78,son dönem ağırlıklı not ortalamam 2.45.şu an 3yy dönemimdeyim fakat sorun şu; final dönemine yeni girdim ama bu dönem notlarım biraz düşük gelecek gibi.şu an 3yyda 20 kredi ders aldım,transkriptte sadece bu yarıyıla ait 20 kredilik kısmın hesaplandığı bir ortalama olur mu yoksa bu 3yyda diğer yarı yıllara mı dahil olup çıkartılır ? dediğim gibi öğrenci otomasyon sisteminde sadece yukarıda belirttiğim ortalamalar bulunmakta
Cok kafana takma ortalamanda bir sorun yok gayet normal... 3yy transkriptinle gideceksin. Yani 3 doneminde notları olacak
Ben hazırlık öğrencisiyim.Bizim okulun hazırlık programı 4 kurdan oluşmakta ben 2. kurdayım yani 2 kurum daha kaldı şimdi ben vize görüşmesine giderken bu 4 kurunda not belgesini götürmem gerekir mi yoksa hepsinin ortalama olduğu bi belge mi götürmeliyim?Bunun dışında ben eğer 1 kuru tekrar edersem bile yaz okuluna kalıyorum.Okula gitmekten ziyade sınavları 13-15 ağustos ta okula bu wat durumunu bildirsem yardımcı olurlar mı?(ki ben pek sanmıyorum)Her şey üst üste geliyor.22-23 ocakta mulakatı var RSV Pools un aynı tarihlerde benim de kur atlama sınavım var.Bir türlü düzenimi oturtamadım
vize görüşmesine giderken o zamana kadar aldıgın derslerin not dökümünü alman gerekte fakat bazı bize gorevlileri not dökümünü kabul etmiyor ve senden transkrit istiyor böyle bir durumda sana yeşil bir kagıt veriyorlar ve senden bu evrakı ups ile gondermeni istiyorlar.
evet lenguaraz 2. sınıfın 1.doneminin bitmiş oldugu transkripti goturmen gerek. fakat bazen vize gorusmesine bundan erken girersen yani 2.sınıfın 1.donemi acıklanmadan konsolosluk gorevlısı senden bu donemin transını isteyebilir sana evsik evrak niteliğinde yeşil bir kagıt verirler ve bu donemin transını isteyebilirler
vize dönemi yaklaşıyor,finaller başladı fakat pek iyi değil suanki mevcut ortalamam 1.98 biraz düşecek gibi ingilizcem de sorun yok,ama bölümüm zor dersler ingilizce ve 2 ortalama için bütün derslerim 70 olması gerekiyor.vize için şansım düşük mü?
hayır hiçbir sorunun yok.. daha öncede dedim not bir kriter yani ortalaman 1.5 ya da 1.2 diye vize alamazsın diye birşey yok. Ama ortalamanın yüksek olması vize alman için artı puandır.
teşekkür edrim.peki not sisteminin böyle olduğunu vize görüşmesinde söylememin bir yararı olur mu?
onlar zaten biliyor hemen yanlarında not cetveli var.. ona göre işlem yapıyorlar.
bi sorum olacak;
geçen sene hazırlıktım bu sene 1.sınıfım ve vize görüşmesine gitmeye büyük ihtimal 1.dönem bitmiş olur ama danışmanım bana hazırlık transkripti aldırdı gerek yok 1.döneme dedi,hangisi doğru acaba ben hazırlık transkripti ile gitsem vizede bir sıkıntı çıkarmı ?
hayır çıkmaz 1. sınıf yeterli ancak vize görevlisi bazen ister istese bile sana yeşil kagıt verır ve bu dönemin transkriptini ups ile gonder der. sorun olmaz...
gerçekten uzman olmuşsun makroklima helal![]()
forumda birçok yerde yazıyor bu sorunun cevabı farklı şekillerde fakat tekrar sormak istiyorum
ben son sınıf öğrencisiyim hatta okulu 2senede uzattım ortalamam şuan 2.5 üzeri haziranda mezun olucam ingilizcemde gayet iyi
çok şirketle konuştum vizenin problem olmayacağını söyledi hepsi
makroklima sen ne düşünüyorsun?
yüksek lisans mı?
iş belgesimi?
yada önereceğin ne var sen ne dersin?
dostum benim ocak 24 te vize görüşmem var transkriptimi ayın 13 ünde alcam,gno 2.08 fakat bunda son okuduğum yarıyıl dahil değil bundan önceki 4 dönem var (şuan 3. sınıftayım) benden tekrar transkirpt isterlermi son okuduğun dönem burda yok diye, çünkü bizim gno'lar yaklasık 2. dönemin başlangıcında harç yatırma tariihinden 1-2 gün evvel belli oluyor, bide not ortalamam bu dönem düşecek ,ayrıca transkripti 13ünde alcam 24 ünde vize görüşmem var aradaki 11 günlük farktan bi sıkıntı doğar mı ingilizcem fena sayılmaz genel bi değerlendirme yaparmısın( bu 11 günlük süreçte son okuduğum yarıyıl yine dahil olmuycak gno lara, bizim ünv. baya geciktiriyo gno güncellemesini)
vize görüşmeleri 10 subatta baslıyor hata olmasın
@makrolima
danısmanlık firmam armada grandee ve danısmanım ocak 24 e randevu aldı hatta ocak 17 gibi istemiştim ben o tarihe alamamış 24 üne alındı bi hata olduğunu sanmıyorum
dostum tekrar söylüyorum görüşmeler 10 şubatta başlıyor ara sor danışmamına
@makrolima
tamam dostum arıyacm birazdan
edit:danışmanımı aradım bi problem olmadığını vize görüşmemin ocak 24 te olduğunu ve randevu aldığını söyledi herhangi bi problem yok vize görüşmesine ilk gidenlerdenmişim öyle dedi kendiside
Konu overdose tarafından (11-01-2012 Saat 07:07 PM ) değiştirilmiştir.
iyi madem o zaman sorun yok.Summer Work and Travel Turkey | Facebook bu konsoloslugun resmi swat sayfası.
overdose vize görüşmen yarın mı şimdi senin. hadi bakalım.....
vize görüşme sonucunu bize bildirirmisin neler sordu ne olduu
WAT 2012 / ISTANBUL İletişime geçebilirsiniz arkadaşlar
yılın ilk vizesi olucak heralde,bende bekliyorummm
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks