abi desene mc menüleri bizi mahvetcek iice, en düşük kalorisi olan hangisi varmı bi tavsiyen hangisinden yersek az kilo alırız mesela![]()
abi desene mc menüleri bizi mahvetcek iice, en düşük kalorisi olan hangisi varmı bi tavsiyen hangisinden yersek az kilo alırız mesela![]()
let’s smile into the night ,)
suan hatırlamıyorum menunun yanında yazıyor herbırının kac kalorı oldugu.. ama mc doanldsta calısacaklar ıcın ıs rahat dıye bılırım en azından bızım ıs oyleydı.bı de hem ındırımlı menulerden satın alırsanız hergun hem bı de bızım gıbı manager gıdınce kendı sandıvıcını yapıp yersen alırsın kıloları onu soylıyım bu arada kesınlıkle yasak yakalanma ama benı de ruslar alıstırdı .bı ara sıparıs yokken bı sandıvıc yapıyodum aslında kendıme yapıyodum ama musterıye yapıyomus gıbı manager bagırdı uzaktan what the hell u doıng![]()
angus sandıvıcten bı tane yedın mı zaten gun boyunca acıkmazsın.kalınlıgı bas parmak kalınlıgında et bır elı kaplıycak kadar da yuvarlak := sen en ıyısı chees burger ye en dusugu o . bacon yeme domuz etı cunku ya da kahvaltı da pork sausage yer bunlar yanı domuz sosıs dıye gecıyor ama goruntusu sosıs degıl yuvarlak ondan da yıyeyım deme ama sen bılırsın
ya bır de calısanlara ıcecekler beles oldugu ıcın gun boyunca calısırken ben devamlı kola vb ıctıgımden ordan da kılo yaptı.Turk yemeklerını cok yaptım ama genelde sebze cok kullanıldıgından bızım yemeklerde aslında malıyet daha yuksek oluyor bır de yapması da zaman almıyor degıl o yuzden beef ya da tavuk ya da balık etı alıp tava da kızartmak basıt ama cok kılo aldırıyor ben bunun yanına bır de pırnc pılavı yapardım valla
ozledım
Konu sucre tarafından (15-06-2011 Saat 02:22 AM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks