3 senedir gidiorum daha ben wat ogrencilerinden evde yemek yapip yiyen birinii gormedimm thailandlilar disindaa
3 senedir gidiorum daha ben wat ogrencilerinden evde yemek yapip yiyen birinii gormedimm thailandlilar disindaa
LIVE IS LIFE
Pirinc Amerikada TUrkiyenin yari fiyati, bu sene 500 ton pirinc sattim TUrkiyeye ,yediginiz pirinc ya ABD yada Misirdan ithal,keza mercimek kanadadan gider,tavuk ,et Turkiyeye nazaran ucuzdur,sebzeler biraz daha pahali,konverve kutulari var ,nohut,fasulye,bezelye gibi onlari yapin,disarda yemek yemenizi tavsiye etmem ,imkaninizi varsa evinizde pisirin,Tomates salcasi walmartta 4-5 yemege yetecek kadar olan miktari 50 cent civarinda ama biber salcasi bulmak sikinitli,
Konu boiseman tarafından (13-05-2010 Saat 08:13 AM ) değiştirilmiştir.
When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
ozaman kı soruna sımdı cevap vereyım ben bızzat gıttım butun yemeklerı yaptım hatta kuru fasulye bıle yaptım normal tencerede uzun surdu ama zafere ulastım.et ucuz olunca eve gelınce kendı yaptıgım yemeklerden ıse gıdınce de ındırımlı mc donalds menulerınden alınca 68 kılo ıle gıdıp 76 kılo ıle geldım suan 80 kıloyum![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks