Maalesef arkadaşım Walmartta da bulamamıştık, oyzdn uyarıyorum herkesi şimdiden!
buarada kızlar için açılmış bi konuya ilgi göstermen de çok hoş!
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
yardımcı olacak olduktan sonra konunun kiminle ilgili açıldığı önemli değil..
al birde link veriyim bak.
Walmart.com: Nair Microwave Wax Fresh Peach Melon Hair Remover Kit, 7.7 oz: Personal Care
böyle bu tarz kızlar için açılmış bi konuya ilgi göstermen de çok hoş diyerek'te gaza getirme laf ederim altından kalkamazsın..
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
yanlış anlamaya da baya meğillisin anlaşılan...
sonuç olarak ikimizde yardımcı olmaya çalışıyoruz insanlara, bunu tartışmaya çevirmek anlamsız, ya da illa çewirmek istiyosan da özelden fln çewir, bu konunun açılma amacı bu diil,,,
bu araba sen bulmuşsun ürünü, biz bulamamıştık.
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
sakin olalım ortamı germeye gerek yok
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Benim saçlarım kızıl. 3 kutu boya aldım yanıma ama ya akar da yetmezse diye şüpheliyim. orada kızıl tonlar da vardır değil mi?
ahahha abi sanki kenyaya gidiyorlar ya bne herşey fazlasıyla vardır![]()
umarım Walmart'ta aradığımız her şeyi bulabiliriz.yazılanları tek tek okudum yardımcı arkadaşlara teşekkürler.
valla ben detayli okumadim konuyu ama bellidir herseykendinize 15 gun yetecek kadar esya goturun elbiseler disinda kozmetik vb. kalanini ordan alirsiniz amerikada Turkiye de buldugundan kat ve kat fazlasini bulursun..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Merhaba arkadaşlar
Ben acemi bir watçı olaraktantum yorumları tavaf ettım resmen
ve genel bır sentez cıkardım topluca bır bılgı vermek ıcın.
1. Şamğuan, parfum, diş macunu , terlik gbi orda lazım olacak ve donuste orda bırakabılcegmz esyaları bavula koymalıyız. hem ılk ay bosa paara harcamamıs olurz.
2. kozmetk ve nevresımlerı eskı goturup donuste orda atmak hem bavula ordan aldgmz yenı esyalarımızı doldurabılırz
3. ekenomık ve guzel urunlerı orda bulabılırz. temel ıhtıyaclarımızı burdan alıp, lukslerı orda almalıyız. hem temellerı aılemız oder orda para harcamamıs olurzkısısel ve bakım urunlrını gotururken fazla abartmamak gerek orda wallmartta herseyı bulabılırz.
4. en rahat ettgmz en sevgdmz kıyafetlerımızı alalım. gundelık bır kc parca kıyafet alalım bır de bır ıkı parca dısarı kıyafetı alalım .
5. tırnak makası , aseton mutlaka alınmalıve de BIR TURK BAYRAGIMIZ olmalı
6. ELEKTRONIK ALETLER ICIN: uzerınde 110-240 wolt yazıyorsa alabılırz orda calısır. fakat su ısıtıcı felan almaya gerek yokmus. cunku orda kalcagnz yerde bulabılrsnız. su ısıtıcı ve sac masası da orda zaten calısmıyormus.cunku voltaj farkı var. voltaj donustucu alsak da yeterınce verım alamazmısız.wallmartta ucuza varmıs.ve CEP TELEFONU, BILGISYAR FİŞLERİ ICIN SADECE PRIZ UCU ALMAK YETRLIYMIS.
7. Yolluk almallıyız ac kalmamak ıcın.
8. UCUZA ALISVERIS YERLERI: PAYLOSS SHOES, TIMBERLAND OUTLET, LADY FOOT LOCKER, WALLMART
9. AYAKKABI: YUKARDA saydgımz alısverıs merkezlerınden cok ucuza bulabılırmısız. bavula koyup yuk yapmaya gerk ykmus.
keesinlikle bunlar benım dusuncelerım degıldır. tüm yorumları okudum ve deeneyımlı watcı arkdslarımızın yazılarını yazdım. teşekkür ederımherkese ıyı yolculuklar dılerm. hayırlı bır yaz tatılı dılegıyle ..
bu arada 13 HAZIRAN'da sabah 6.30 da giden yokmu(( please
ben dolu şey aldım ama daha valiz 17 kg sırt çantama koyacak bir şey de bulamıyorum pek.götürdüklerimin yarısından fazlası da çöpe gidecek zaten
![]()
walmarta baktım şimdi çok güzel desenli desenli saç düzleştiricileri maşalar saç kurutma makineleri var ordan alıp Türkiye'ye getirsek nasıl çalışır peki?
teşekkürler![]()
peki türkiyede güçlü çalışırmı converter alsak
bi şort bi tişört odur.
daha şirkete bile kayıt olmadık ama neler götüreceğimizi düşünmeye başladık![]()
Çok şey almayın, almayın, almayın. Atılcak şeyler alın kızlar sakin olun![]()
kızlar bu laflarım sizedirkesinlikle ay sunuda alıyım orda giyerim ay bu cok sevdiğim eteğim kesin giyerim gibi düşüncelere kapılmayın sakin olun
atılacak eski kıyafetler götürün dönüşte alışveriş sonrası tonlarca kıyafetiniz olacagından getirdikleriniz bir kısmını atmak durumunda kalabilirsiniz gercekten bir suru sey götürmeye gerek yok şahsen bn kıyafetten çok yiyeceğe yüklenmiştim . eger işveren size üniforma verecekse götürdüklerinizin bir çogunu gıymeyebilirsiniz bosuna tasımayın ancak küçük bi yere gitcekseniz bazı kişisel şeyleri orda bulamayabilirsiniz yada alışverişe hemen gidemeyebilisiniz o yüzden onları yanınızda götürün(o kişisel şeylerden tek tek bahsetmek istemiyorum
)bide ojesiz yapamam diyen biriyseniz yanınızda götürün zira ojeleri çok pahalı
daha detaylı yardım isteyene itinayla yardım edilebilir
)
ayy şimdi oradan epilatör alsak burada sadece priz değiştiriciyle kullanamıyor muyuz?? bu ne saçma iş yha bide prizi değiştrcem die para verecegm burada ...=((
oraya mevsimlik işçi olarak gidiyoruz bir yerde. öyle düğüne gidermiş gibi süstür makyajdır alırsanız dalga geçerler haberiniz olsun.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks