Merhaba arkadaşlar
Ben acemi bir watçı olaraktan tum yorumları tavaf ettım resmen ve genel bır sentez cıkardım topluca bır bılgı vermek ıcın.
1. Şamğuan, parfum, diş macunu , terlik gbi orda lazım olacak ve donuste orda bırakabılcegmz esyaları bavula koymalıyız. hem ılk ay bosa paara harcamamıs olurz.
2. kozmetk ve nevresımlerı eskı goturup donuste orda atmak hem bavula ordan aldgmz yenı esyalarımızı doldurabılırz
3. ekenomık ve guzel urunlerı orda bulabılırz. temel ıhtıyaclarımızı burdan alıp, lukslerı orda almalıyız. hem temellerı aılemız oder orda para harcamamıs olurz kısısel ve bakım urunlrını gotururken fazla abartmamak gerek orda wallmartta herseyı bulabılırz.
4. en rahat ettgmz en sevgdmz kıyafetlerımızı alalım. gundelık bır kc parca kıyafet alalım bır de bır ıkı parca dısarı kıyafetı alalım .
5. tırnak makası , aseton mutlaka alınmalı ve de BIR TURK BAYRAGIMIZ olmalı
6. ELEKTRONIK ALETLER ICIN: uzerınde 110-240 wolt yazıyorsa alabılırz orda calısır. fakat su ısıtıcı felan almaya gerek yokmus. cunku orda kalcagnz yerde bulabılrsnız. su ısıtıcı ve sac masası da orda zaten calısmıyormus.cunku voltaj farkı var. voltaj donustucu alsak da yeterınce verım alamazmısız.wallmartta ucuza varmıs.ve CEP TELEFONU, BILGISYAR FİŞLERİ ICIN SADECE PRIZ UCU ALMAK YETRLIYMIS.
7. Yolluk almallıyız ac kalmamak ıcın.
8. UCUZA ALISVERIS YERLERI: PAYLOSS SHOES, TIMBERLAND OUTLET, LADY FOOT LOCKER, WALLMART
9. AYAKKABI: YUKARDA saydgımz alısverıs merkezlerınden cok ucuza bulabılırmısız. bavula koyup yuk yapmaya gerk ykmus.

keesinlikle bunlar benım dusuncelerım degıldır. tüm yorumları okudum ve deeneyımlı watcı arkdslarımızın yazılarını yazdım. teşekkür ederım herkese ıyı yolculuklar dılerm. hayırlı bır yaz tatılı dılegıyle ..

bu arada 13 HAZIRAN'da sabah 6.30 da giden yokmu (( please