6 mcdouble zaten 6 kucuk hamburgerin bir arada oldugu bir menu değilmiydi ? ben mi yanlış hatırlıyorum ?eğer dogru hatırlıyosam ben 6 lı mcdouble'ın uzerine bir de subway den footlong sandeviç çekerim heralde.
sonra da yerimden kalkamam..
ama yerim
bünye musait benim 105 kiloyum ben
hazne geniş
![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
10 kilo verdim, ve deli gibi abur cubur yediğim halde! ki normalde de kilo vermek benim için acayip zordur! ama işim hep ayakta olmamı gerektiriyodu,
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
amerikadaki ikinci günüm ve hala yemek yemedim türkiyeden götürdüğüm 3 sandviçle duruyorum yemekleri berbat ve çok pis kokuyor
amerikada nasil yemekler berbat denirki dunyanin tum mutfaklarini rahatlikla bulabilirsin... bence biraz daha arastir etrafini..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
abi yemek konusunda çok haklısın her türlü mutfağı bulmak mümkünde maddi açıdan düşünüldüğünde 1dolara mcdouble fln varken 10-15 dolar verip adana kebap yemek gelmiyor insanın içindentecrübeyle sabittir
....... 10dolarlık bir pizzayla 2 kişi çok rahat doyabilir yakınlarda papa johns varsa denemenizi tavsiye ederim gerçekten iyi......
yani mc donalds , burger king , sbarro bunlar Turkiye dekiyle ayni nerdeyse yani bi farki yok.. dana eti kullaniyor mc donalds ve burger king. tasarruf yapiyorsan gidip mc donalds dan 1 mc chicken 1 mcdouble al yanina da bir fries ekle 3-4 dolar arasi doyarsin rahatlikla..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ekmek 2 dolar hambur ekmeğını fln soylemıyorum şokkkkkkkk![]()
Yakınlarda Walmart warsas 2 dolar a dondurulmuş pizza al arkadaşım,
hem uygun hemde lezzetli sayılabilir, 4 peynirli flnHatta markasıda Tony's di, hey gidi günler...
bir de mikrodalganın azizliğine uğrarsın pizzanın ortası pişmez fln, ısırdığında soğuk peynirler ağzına gelir![]()
az karnımı doyurmadı bu pizza sonra daha kalitelisini yemeğe başlamıştım
Hizliupload.com
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Valla biz paso saving modunda olduğumuz için daha iyisini pek görmedik![]()
Travel sonlarına doğru adam gibi bi İtalyan restaurantında yemiştim güzel bi pizza,
ya okdr da kötü diildi bence, Bide başka bi markanın Vegi pizzası vardı, onunda gideri war,,,
ama hiç unutmadığım bi gün wardı, Türk pizzacıda çalışan arkadaş bi gece artan bütün pizzaları getirmişti!!! Amanın, dehşetti ya, çooook uzun bi aradan sonra et malzemeli adam gibi bi pizza yemiştik!
tadı güzel ya ilk ay bizim evde kalan rusla kızlardan ikisi pizzacıda çalışıyordu ben dedim biz et yemiyoruz burda diye çünkü her akşam pizza getiriyorlardı bana özel peynirli tarçınlı çikolatalı felan pizza geitriyorlardı hergün on numara oluyordu sonra evdeki diğer ruzlarla anlaşamadılar bunları evden felan atacaklardı ben epey bi savunmuştum bunları sırf pizza getirdikleri için ama gittiler sonra tonys pizzaya devam ettim
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
ilk sene pizza store da yedik de yedik 7-8 kilo aldik.2010 yazinda texasin o kavuruc sicaginda ve inanilmaz calisma saatlerine ragmen ne yedikte kilo aldik orasini bilmiyorum ama sonuc olarak iki sene de aldik kilomuzu guzel bir sekilde.
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
2. gününde de aç kalan arkadaş:
bak üşenmedim bu saatte araştırdım sana bizim çok sık aldığımız dondurulmuş yemeklerin markasını fln buldum:
1.Banquet
2. Michelina's
Bu iki marka da acayip ucuz hatta ikincisi 1 dolar bile olabilir we içinden birdahaki alışın için kupon fln da çıkıyodu we tatları da iyi ya,Fettuccini Alfredo, five cheese lasagna, Pop‘n Chicken ( bu çok hoştuMeatloaf(bu çok iiydi, rosto+patates püresi),
1. marka içinde Breast Nuggets, bide bunun dinner olanları war, iki çeşit yemek + bazılarında tatlı bile oluyo,
Ayrıca yine walmartda Great Value dan mac&cheese wardı, acayip iyi oluyo ve mikrodalgada çok kolay hazırlanıyo,
Hadi şimdiden afiyet olsun!
ben daha gitmedim ama giden bütün arkadaşlarım kilo aldı da geldi nasıl besleniyorlarsa artık![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks