Kilo aldım
Kilo verdim
Hiç değişmedi
earwen Nickli Üyeden Alıntı Ben kilo aldım erkek arkadaşım kilo verdi ya Aman kızlar dikkat etsin =) genelde erkekler kilo veriyor zaten erkek arkadaşında yoğun çalıştı sanırım
2008,2009,2011 wat katılımcısı 2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer 2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host 2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı genelde erkekler kilo veriyor zaten erkek arkadaşında yoğun çalıştı sanırım Adamsin Kayhan sen de gittiginde iyi calis
TeMPuS Nickli Üyeden Alıntı Adamsin Kayhan sen de gittiginde iyi calis yıl bazında orada verdiğim kiloları yazdım önceki mesajlara bak bu konuda experience speaking..
kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı genelde erkekler kilo veriyor zaten erkek arkadaşında yoğun çalıştı sanırım gereksiz ironiyi anlamamazlıktan geliyor ve ikimiz de iyi çalıştık ama bünye meselesi diyorum =)
earwen Nickli Üyeden Alıntı gereksiz ironiyi anlamamazlıktan geliyor ve ikimiz de iyi çalıştık ama bünye meselesi diyorum =) ok fazla takılmıyorum o zaman bu konuda
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları
Bookmarks