Work and Travel
Toplam 85 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2011 Outer Banks/North Carolina Rehberi (Kill Devil Hills, Kitty Hawk, Nags Head...)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Arkadaşlar son bir hatırlatma yapmak istiyorum.

Yarın akşam Pathways'e konaklama listesini yollayacağım. Daha önceden benimle irtibata geçmemiş olan arkadaşlar en geç yarın 18.00'a kadar

1)Ad-Soyad
    2)Çalışacağı yer
    3)Amerika'ya varış tarihi

bilgilerini bana pm veya e-mail yoluyla iletebilirler.

Ayrıca doğrudan çalışacağı yere ulaşamayacak olan arkadaşlar için de bir "Transportation List" yapmayı düşünüyorum. Bu listeyi Pathways'e yollayacağım. Bu şekilde sizi karşılaması için birilerini ayarlayabiliriz.

Ulaşım listesi için varış tarihinizden 1 hafta önce bana haber vermelisiniz. En garantili yol bu.

Esen kalın...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Lukewarm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar son bir hatırlatma yapmak istiyorum.

Yarın akşam Pathways'e konaklama listesini yollayacağım. Daha önceden benimle irtibata geçmemiş olan arkadaşlar en geç yarın 18.00'a kadar

1)Ad-Soyad
    2)Çalışacağı yer
    3)Amerika'ya varış tarihi

bilgilerini bana pm veya e-mail yoluyla iletebilirler.

Ayrıca doğrudan çalışacağı yere ulaşamayacak olan arkadaşlar için de bir "Transportation List" yapmayı düşünüyorum. Bu listeyi Pathways'e yollayacağım. Bu şekilde sizi karşılaması için birilerini ayarlayabiliriz.

Ulaşım listesi için varış tarihinizden 1 hafta önce bana haber vermelisiniz. En garantili yol bu.

Esen kalın...
    bizim şuan konaklama için bişi yapmamız gerekmiyor sanırım sana gerekli bilgileri verdik şimdi gelmemize bir hafta kala da ulaşım için seninle bağlantıya mı geçecez Osman?
    secret nerde burda

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Merhabalar Arkadaslar
    Amerikaya sag salim varmis bulunmaktayim. Gelir gelmez ilk is sizin konaklama ve ulasim sorunlariniza el attim.

Bazi arkadaslarin kalacak yerlerini buraya geldiklerinde is verenleri ayarliyor. Food Lion calisacaklara kalacak yer konusunda is verenleri yardimci oluyor. Buraya gelince onlarin tekliflerini de degerlendirebilirsiniz. Bir hafta otel masraflarinizi karsilandigi icin. Kafaniza gore bir yer bulmak icin yeterince zamaniniz olur.

Su an elimizde Milepost 9 da bir ev var. 604 Holly St, uzerinde. Evde 5 yatak odasi 2 tane banyo var. Toplamda 10 kisi kalacak. Yani her odada 2 kisi. 80$ depozito 80$ kira. Benden konaklama talebinde bulunan butun arkadaslari bu eve yerlestirebiliriz.Erkekler icin konaklama bulmak gitgide guclesiyor.

Yukaridaki ev icin acele bir seyler soylemeniz gerekli yoksa evin ucmasi an meselesi. Evi gidip gorecegim. Kafaniza yatiyosa ev kacmasin diye 100$ depozitosunu da veririm.

Ulasim ioin Transportation | Meeting the needs of the international students living and working on the Outer Banks of North Carolina buradan varis tarihini-saatini, havayolu sirketini ve ucus numarasini ad ve soyadinizla beraber Pathwayse yollamaniz gerekiyor. Tekrar ediyorun bilgilerinizi bizzat Pathwayse ulastirmaniz gerekiyor.

Su an internete cok fazla giremiyorum. Henuz kendi islerimi bile halletmis degilim.

Bundan sonra bu sayfa uzerinden haberleselim. Maalesef herkese tek tek email yollacak kadar zamanim olmuyor.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)