Alıntı Aysin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya quality inn'e yerleşirsiniz orası problem değil.. geçen sene olanı yazıyorum size.. ilk gittiğimizde 40'a yakın türk watçı yerleştirildi oraya.. 100dolar geri verilmeyen depozito ve haftalık 90 dolar olarak.. ilk haftadan 35 kişi terk etti quality inn'i.. herkes farklı yerler bulup çıktı.. biz memnunduk 3 kişi kaldık en büyük avantajıda wireless + havuzdu.. ilk gece vardığımızda isterseniz depozito vermeden gecelik 20$ ödeyerekte kalabilirsiniz dediler o bir haftada ev bulup çıkacak olanların bu şekilde depozito vermeden kalması daha mantıklı... orda 100dolar gerçekten çok iyi para..

önceden araştırarak çok iyi yapıyosunuz ne kadar az konaklama yeri değiştirirseniz o kadar iyi olur.. boşu boşuna depozito yada depozitolar vermemiş olursunuz....
ya benim bi sorum olacak benim danismanim kalacak yeri ayarlicak, ilk kaldigim da bi sikinti olursa eger bi haftalik kira verebiliormuyuz yani o hafta icinde baska ev bulana kadar, yada eve ilk girdigimzde depozito oduyoruz eger bi hafta kalirsam depozito odermiyim, yada odersem bi hafta sonra cikinca alabilirmiyim